Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε». Δεν το κάναμε για να κερδίσουμε δημοσιότητα»

Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 2021 15:45
Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε». Δεν το κάναμε για να κερδίσουμε δημοσιότητα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή με αφορμή την παράσταση «Θαύμα» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μίλησε τόσο για το ελληνικό metoo, την απόφαση να εκθέσει την δική της εμπειρία καθώς και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Πιστεύω ότι μετά από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου έχει αλλάξει κάτι και ποντάρω στον κόσμο, να μην ξεχάσει.

Ξέρει για ποιους μιλάμε. Το ότι βγήκαν όλα αυτά στη δημοσιότητα δεν σημαίνει ότι όλο το θέατρο είναι έτσι.

Υπάρχουν πάρα πολλοί φωτισμένοι και γενναιόδωροι άνθρωποι και εγώ είμαι εδώ εξαιτίας αυτών των ανθρώπων».

«Για να μιλήσω έπρεπε πρώτα να μιλήσω με τους δικούς μου ανθρώπους που δεν το ήξεραν. Είχα μιλήσει σε συναδέλφους, όχι όμως στους γονείς μου.

Advertisement

Έπρεπε να το διαπραγματευτώ πρώτα με τον εαυτό μου, δεν είναι εύκολη απόφαση. Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε».

Δεν το κάναμε για να κερδίσουμε δημοσιότητα, θέλω να πιστεύω ότι κάναμε μια αρχή».

Όσον αφορά στην απόφαση να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε πως:

«Στον Γιάννη είδα έναν άνθρωπο που ονειρεύτηκα μαζί του και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Δεν είναι από το χώρο αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που είπα «ναι». Ο λόγος που είπα «ναι» είναι ο ίδιος ο Γιάννη».

«Δεν είπα ούτε σε δικούς μου ανθρώπους για το γάμο. Το έκρυψα συνειδητά γιατί δε θέλαμε να έχουμε κόσμο και φωτογραφίες που δε θα θέλαμε να βγούνε.

Εγώ η ίδια έδωσα τις φωτογραφίες από το γάμο μετά. Εννοείται ότι είναι στα σχέδιά μας και η δημιουργία οικογένειας αλλά θεωρώ ότι έχω οικογένεια. Δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό μου το κομμάτι της υιοθεσίας».

Advertisement