Παναγιώτα Βλαντή: «Ποτέ δεν έψαξα το τέλειο σε μια σχέση, δεν υπάρχει»

30 Απριλίου 2022 19:15

Παναγιώτα Βλαντή: «Ποτέ δεν έψαξα το τέλειο σε μια σχέση, δεν υπάρχει»

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στην κάμερα του Mega για την οικογένειά της που δεν συμφωνούσε με την ασχολία της με την υποκριτική, για την προσωπική της ζωή και για τον σύζυγο της, τον γάμο τους  και το σωστό timing της σχέσης τους

Παναγιώτα Βλαντή: «Ποτέ δεν έψαξα το τέλειο σε μια σχέση, δεν υπάρχει».

Δήλωσε πως την ενοχλεί η ερώτηση που συχνά δέχονται οι γυναίκες σχετικά με το ποτέ θα αποκτήσουν παιδί. Ενώ παράλληλα έκανε αναφορά στην επιτυχημένη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο λόγος που πήγε στη σχολή υποκριτικής

«Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου «πρέπει να πετύχεις». Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω “ορίστε που δεν με αφήνατε”», είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως την φωνάζουν «σπασικλάκι», γιατί διαβάζει πολύ τους ρόλους της και δεν θέλει να αλλάζει το σενάριο.

«Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».

Η ίδια δηλώνει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει την κοινωνία ότι θα πρέπει αν παντρευτεί στα 30 και να κάνει παιδί στα 35. Ενώ ξεκαθάρισε πως την ενοχλεί η ερώτηση σχετικά με το πότε θα κάνει παιδί μία γυναίκα, γιατί τη φέρνουν σε δύσκολη θέση.

«Στα Μαύρα Μεσάνυχτα αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως». Επίσης πρόσθεσε ότι εκείνο που της προκαλεί εντύπωση είναι ότι υπάρχουν πολύ μικρά παιδιά που γνωρίζουν την ύπαρξη της σειράς, γιατί τη βλέπουν στο Youtube.