Παναγιωτακοπούλου – Πηλαδάκης: Το ειδύλλιο, η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Φεβρουαρίου 2023 10:05

Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι έτοιμοι παντρευτούν στη Μύκονο!

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης θα τελέσουν τον γάμο τους την άνοιξη στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου ο τελευταίος διατηρεί εξοχική κατοικία.

Εκεί θα δοθεί η δεξίωση του ζεύγους.

Οι δυο τους αποτελούν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια. Μετά από μόλις τέσσερις μήνες δεσμού, η Παναγιωτακοπούλου και ο Πηλαδάκης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια.

«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», είχε εξομολογηθεί η Παναγιωτακοπούλου στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις και δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι. Παράλληλα, απολαμβάνουν διακοπές στην αγαπημένη τους Μύκονο κάθε καλοκαίρι.

Το μοντέλο που διατηρεί πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του επιχειρηματία, είχε λάβει μέρος στο περσινό «Survivor». Ο Πηλαδάκης τη στήριξε, ενώ είχε στείλει ένα τρυφερό μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας και μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ.

Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δε περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηλαδάκης - Ναυσικά παντρεύονται

Εκείνη απάντησε συγκινημένη: «Αγάπη μου, αναθεώρησα τις προτεραιότητες. Ήσουν, είσαι και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό.

Έχω τεράστια θέματα δέσμευσης. Δεν λέω σ ‘αγαπώ από το πρωί μέχρι το βράδυ, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κάνω βαριές δηλώσεις, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα».

Η απόσταση ενίσχυσε τη σχέση τους! Έτσι η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει…