Παναγιώτης Κονέ – Εύη Λέκκα: βάφτισαν την κόρη τους κι έφυγαν για Μύκονο

30 Μαΐου 2022 09:52

Παναγιώτης Κονέ - Εύη Λέκκα: βάφτισαν την κόρη τους κι έφυγαν για Μύκονο

Ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, ενώ είχαν ανακοινώσει πως περίμεναν και το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα πριν από λίγες ημέρες βάφτισαν την λίγων μηνών κορούλα τους, μεταξύ στενών συγγενών και φίλων στο Λαγονήσι. Μετά από το μυστήριο αναχώρησαν οικογενειακώς για τον αγαπημένο τους προορισμό, τη Μύκονο φυσικά. Άλλωστε το ζευγάρι εκεί γνωρίστηκε κι ερωτεύτηκε πριν από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και η επιχειρηματίας σύζυγός του, έδωσαν στην κόρη τους το όνομα Ανδριάνα. Ενώ επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το μυστήριο σε γραφικό εκκλησάκι στο Λαγονήσι. όπου και υποδέχτηκαν τις οικογένειές τους. Μαζί με ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους.

Η Εύη Λέκκα έλαμψε στην βάπτιση της κορούλας της επιλέγοντας εντυπωσιακό φόρεμα σε σμαραγδί χρώμα. Κατά την διάρκεια των τεσσάρων ετών της κοινής τους ζωής, οι φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media είναι ελάχιστες. Γιατί οι δυο τους κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τον ίδιο τρόπο άλλωστε οργανώθηκε και ο γάμος τους πριν από έναν χρόνο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Η γνωριμία τους έγινε στη Μύκονο πριν από πέντε χρόνια

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, η μεταξύ τους χημεία ήταν εμφανής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας, που διαθέτει δύο μαγαζιά εστίασης στο κέντρο της Αθήνας από την αρχή έδεσαν.  Η αγάπη τους για την γυμναστική και τον αθλητισμό ήταν ένα στοιχείο που τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, ακόμη και στα μικρά καθημερινά πράγματα. Η γέννηση της κόρης τους πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία.

Αμέσως μετά την βάπτιση της μικρής Ανδριάνας, η οικογένεια Κονέ πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο, στο νησί όπου πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει το φλερτ του ζευγαριού.