Παναγιώτης Κουμουνδούρος: η πρώτη ανάρτηση και οι δηλώσεις του νικητή του MasterChef

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 09:20

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: η πρώτη ανάρτηση και οι δηλώσεις του νικητή του MasterChef

Το MasterChef 2022 έκλεισε τις κουζίνες του για φέτος και μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Ο οποίος μετά από έναν μαγειρικό μαραθώνιο μαζί με την Καλλιόπη, κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία για το σύνολο των πιάτων του

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νίκη του στην κάμερα του Star. Μίλησε για τα σχέδιά του μετά από τη νίκη του και πως σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα του επάθλου.

Η χαρά του για τη νίκη του είναι απερίγραπτη

«Πραγματοποίησα το όνειρό μου. Ήταν ένα αρκετά έντονο εξάμηνο, σίγουρα πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ μαγειρικό. Ήταν ένας στόχος που εκπληρώθηκε, γι’ αυτό χαίρομαι πάρα πολύ».«Επαγγελματικά είμαστε ανοιχτοί σε πάρα πολλές προτάσεις. Οπότε σιγά σιγά, βλέπουμε τι προτάσεις έχουμε και προχωράμε αναλόγως. Έχω στο μυαλό μου να ανοίξω και κάτι δικό μου κάποια στιγμή. Επίσης, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια ταξίδια. Κάπως θα τα μοιράσουμε. Θέλω να ξεκουραστώ δύο εβδομάδες και μετά να οργανωθώ», είπε για τα πρώτα σχέδια που έχει στο μυαλό του.

Ενώ λίγες ώρες μετά έκανε και την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται». Έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον τελικό του MasterChef 2022 και τη νίκη του.