Παναγιώτης Κουμουνδούρος – MasterChef: «Μετά τους 10 ήξερα πως αν το προσπαθήσω, μπορεί να πάω τελικό»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 18:30

Παναγιώτης Κουμουνδούρος - MasterChef: «Μετά τους 10 ήξερα πως αν το προσπαθήσω, μπορεί να πάω τελικό»

Ο νικητής του MasterChef 2022, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην πρωϊνή εκπομπή του Star και μίλησε σχετικά με τις προσπάθειες που κατέβαλλε για να φτάσει στο έπαθλο του διαγωνισμού

Το βράδυ του μεγάλου τελικού του, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είπε στην κάμερα του Star ότι αφιερώνει τη νίκη του στην οικογένειά του και στο κορίτσι του!

Προτιμά να μην μιλά όμως για τα προσωπικά του

Για τη σχέση του με την Ελένη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο Παναγιώτης. Είπε ότι δεν ήταν χθες το βράδυ στη βραδιά του μεγάλου τελικού επειδή δούλευε. «Τα εν οίκω μη εν δήμω» είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θέλω να μιλάω εγώ για τέτοια. Μου είπε συγχαρητήρια. Την λένε Ελένη και τη φωνάζω λουκούμι. Είμαστε μαζί έναν χρόνο περίπου. Αλλά τους 5,5 μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν το μόνο πράγμα που με δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι. Η σχέση μου με το κορίτσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Koumoundouros official (@panos.koumoundouros)

Η πρώτη αίσθηση της νίκης του

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θέλω λίγο το χρόνο μου να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώνεται στο 100%. Πήρα και το έπαθλο, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο αντίπαλος που είχα ήταν η Πόπη και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είμαστε και οι δύο νικητές και ήταν πολύ μικρή η διαφορά.

Όταν έκανα την αίτηση για το MasterChef είχα γυρίσει από το εξωτερικό. Είχα επανέλθει στις κουζίνες και ένιωσα έτοιμος να το πάω λίγο παραπέρα. Και είπα θα κάνω την αίτηση και ό,τι γίνει. Είχαν αργήσει να με πάρουν τηλέφωνο και είχα βρει άλλη δουλειά. Οπότε λέω το αφήνω, δε θα πάω. Εν τέλει με πήραν και πήγα.

Όταν μπήκα μέσα ήμουν λίγο στα χαμένα. Δεν είχα δει και τα προηγούμενα MasterChef πάρα πολύ. Δεν ήμουν καθόλου διαβασμένος. Μπήκα μέσα και χάος. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Δεν ήξερα το επίπεδο των άλλων παιδιών και λέω ό,τι γίνει έγινε. Βρήκα τα βήματά μου μετά τους 15. Μέχρι τους 16 επιβίωνα. Μετά τους 10 ήξερα πως αν το προσπαθήσω, μπορεί να πάω και τελικό».