Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έχω μείνει απλήρωτος, αλλά δεν κινήθηκα νομικά»

28 Απριλίου 2022 11:30

O Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε αρκετές δουλειές μέχρι τελικά να αποπληρωθεί τα δεδουλευμένα του.

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έχω μείνει απλήρωτος, αλλά δεν κινήθηκα νομικά»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς τον επαγγελματικό του χώρο λόγω κάποιον εργοδοτών που αρνήθηκαν να του πληρώσουν τα δεδουλευμένα του αλλά όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος δεν έκανε καμία νομική ενέργεια ώστε να καταφέρει να βρει το δίκιο του

«Η επιτυχία ήρθε σταδιακά και με σωστές δόσεις, η αναγνωρισιμότητα ήρθε ερήμην μου. Πήγαινα καθημερινά στο γύρισμα να δουλέψω τα κείμενά μου, φυσικά καταλάβαινα ότι η δουλειά στην οποία συμμετέχω γνωρίζει επιτυχία, από την άλλη πλευρά είχα την προστασία της δουλειάς καθ’ εαυτής.

Δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει “κούνια που τον κούναγε”. Δεν έχω βιώσει αποτυχία, οπότε δεν έχω και την πικρή γεύση. Την επιτυχία τη χαιρόμουν ως ένα σημείο, δεν την θεωρούσα δεδομένη.

Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, αλλά δεν κινήθηκα νομικά. Για μένα πιο δυσάρεστο για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος, ότι η υπηρεσία του ήταν άνευ λόγου και δεν χρειάζεται να πληρωθεί. Ο καθένας στο θέατρο μπορεί να κουβαλάει στην ψυχή του τραύματα, που νομίζει ότι μέσα από την τέχνη θα τα γιατρέψει.

Μία κοπέλα ήθελε το κινητό μου, το απέφευγα πολύ ευγενικά και μου έφερε συσκευή με κάρτα για να με παίρνει εκεί.

Δεν θα σου έλεγα ότι είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω ένα παιδί. Δεν ένιωσα ποτέ αδικημένος ή θιγμένος από τα Μέσα».