Παναγιώτης Μπρατάκος: «Εγώ έφυγα από το θέατρο. Τόσες μέρες βλέπω, ακούω και δαγκώνω τη γλώσσα μου για να μη μιλήσω. Είχα δάσκαλο το πρόσωπο των ημερών»

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2021 08:20
Παναγιώτης Μπρατάκος: «Εγώ έφυγα από το θέατρο.  Τόσες μέρες βλέπω, ακούω και δαγκώνω τη γλώσσα μου για να μη μιλήσω. Είχα δάσκαλο το πρόσωπο των ημερών»

Με μια μεγάλη πορεία στο θέατρο, που ωστόσο δεν δίστασε να αφήσει πίσω του χωρίς να το μετανοιώσει. Ο Παναγιώτης Μπρατάκος λύνει την σιωπή του για όσα έβλεπε να συμβαίνουν στη σχολή και στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Αν και όπως αναφέρει ο ίδιος το άφησε για πάντα πίσω του το 2019. Έζησε όμως πάνω στο θεατρικό σανίδι για 13 ολόκληρα χρόνια. Με ένα κείμενο γροθιά, ο Παναγιώτης, μιλά για την απόφασή του να αφήσει το θέατρο. Πλέον μένει μόνιμα στην Κύπρο, ενώ έχει σπουδάσει γλωσσολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Σε ένα εκτενές κείμενο στον λογαριασμό του στο Facebook δίνει λεπτομέρειες και ρίχνει λίγο ακόμη φως για τις καταγγελίες που γίνονται. Άλλωστε το ένα πρόσωπο που έχει καταγγελθεί ήταν καθηγητής του. Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευσή:

2006-2019 και δεν ξαναπατώ σανίδια.
Εγώ έφυγα από το θέατρο.
Τόσες μέρες βλέπω, ακούω και δαγκώνω τη γλώσσα μου για να…

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Bratakos στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT