Όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για το τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου (βίντεο)

5 Φεβρουαρίου 2019 18:03

Ένα μήνα μετά την έναρξη της εκπομπής (και λιγότερο ίσως), ήρθε το τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου. Μαζί με αυτό και οι ερωτήσεις, τώρα όμως, για το “the end” με το Open. Οι οποίες ερωτήσεις, αναπόφευκτα, έπεσαν βροζή. Η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη τι ακριβώς συνέβη κι έφυγε τόσο γρήγορα από την εκπομπή.

«Δεν το περίμενα. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι αυτό που κάνω φέτος δεν είναι κάτι το οποίο προσωπικά με αξιοποιεί στο 100%. Ένιωθα ότι κάνω λίγο πίσω, φανταζόμουν ότι αυτό γίνεται για κάποιο λόγο ή ότι δίνεται κάποιος χρόνος μέχρι να φτιάξει αυτό αλλά δεν είχα στο μυαλό μου ότι λίγο πριν τις γιορτές θα διακοπεί το πράγμα. Εκείνο το ακραίο περιστατικό με έκανε να νιώσω ότι είμαι σε ένα περιβάλλον όχι πολύ σοβαρό».

Το ακραίο περιστατικό

“Έρχεται στο μυαλό μου μια εικόνα πολύ αστεία και σαν αστεία θα την μοιραστώ μαζί σας. Μεγαλοστέλεχος του καναλιού με προσκύνησε, πόσο αστείο! Μπαίνω μέσα, με προσκυνάει και λέω ή έχω να κάνω με τρελούς ή είναι κάτι εκπληκτικό που κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τελικά ήταν το πρώτο.”

“Δεν είχα επικοινωνία από εκεί και πέρα με αυτό το στέλεχος. Δηλαδή, μία που με προσκύνησε, μια δυο επαφές στην πορεία μια χαρά γελάκια αγκαλίτσες και φιλάκια, και μετά όταν προέκυψε η αποχώρηση έγινε μπουχός. Από τη μία στεναχωρήθηκα γιατί έχασα τη δουλειά μου. Από την άλλη δεν με αξιοποιούσαν, ένιωθα ότι αυτός ο μήνας ήταν πάρα πολύ ζημιογόνος για την παρουσία μου στην τηλεόραση.

Θα συζητούσα ξανά με το συγκεκριμένο κανάλι στην περίπτωση που αλλάξει εντελώς η διοίκηση και έρθουν άλλοι άνθρωποι που δεν θα έχω διαμορφωμένη αρνητική άποψη γι’ αυτούς. ”

TIP

Με την Κατερίνα, πάντως, δεν είχε πρόβλημα, αν και, όπως είπε, δεν την γνώρισε και πολύ καλά τόσο λίγο που διήρκεσε η συνεργασία τους.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vM3QcDzcfi0