Παναγιώτης Τριβυζάς: Μιλά για το διαζύγιό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιανουαρίου 2023 13:00

Παναγιώτης Τριβυζάς: Μιλά για το διαζύγιό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε»

Ο αθλητής και πρώην σύζυγος της παίκτριας του Survivor All Star παραδέχεται στην κάμερα πως ο χωρισμός τους ήταν ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο.

«Ήταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Για όσα ακούστηκαν σχετικά με τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους: «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές», απαντά ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

  Χρυσαειδή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Τριβυζά - Η απάντησή της για την Μαρία Αντωνά!

Χρυσαειδή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Τριβυζά – Η απάντησή της για την Μαρία Αντωνά!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά, με τον οποίο και παντρεύτηκαν πολύ πρόσφατα, πριν από περίπου τρεις μήνες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και τρεις μήνες παντρεμένοι αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή, Mega Καλημέρα έχουν ήδη υπογράψει και το διαζύγιό τους.

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε μάλιστα ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα συμμετέχει και στο Survivor All Star, το οποίο και θα είναι στον αέρα λίγο μετά από την αρχή του νέου έτους. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το βράδυ της Δευτέρας 26-12, έκανε ένα Q&A στο Instagram, στο οποίο και δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων σχετικά με τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Για τον λόγο που χώρισε η ίδια απάντησε: «Ναι ισχύει. Καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι. Επιτρέπεται να πέσεις αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται»

Όσο για την ψυχολογία της που είναι πεσμένη και το αν αυτή θα την επηρεάσει στην απόδοσή της στο Survivor Αll Star απάντησε: «Έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Όταν μπαίνω στον αγώνα δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου και έκλαιγα 40 λεπτά πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα. Όταν ακούω το μπαμ δε σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

Για το αν ο χωρισμός της είχε σχέση με την συμμετοχή της στο Survivor All Star: «Παιδιά σοβαρευτείτε. Αυτό κάπου είδα να το γράφουν και σκέφτηκα γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος αλήθεια. Δεν έχει καμία σχέση. Δεν καθορίζει το Survivor τη ζωή μου αλλά εγώ» ενώ για τα όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά: «Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ».