Παναγιώτης Βασιλάκος: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 15:14

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο»

O Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love I» στον ΣΚΑΙ.

Ο πρώην Bachelor μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, για το περιστατικό που πήγε να χάσει τον πατέρα του αλλά αποκάλυψε πως είχε φτάσει πολύ κοντά στον γάμο καθώς είχε κανει σύμφωνο συμβίωσης με πρώην σύντροφό του.

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», είπε o Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με πρώην σύντροφό του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέφερε:

«Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά».

Παναγιώτης Βασιλάκος: single και πάλι ο πρώην Bachelor

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα αλλά και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Ο πρώην Bachelor είπε πως δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στο Asia Express. Ωστόσο οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν για να κλειδώσει η συνεργασία του με το Star.

«Υπήρξαν συζητήσεις, είμαι ανοιχτός, πάντα συζητάω. Αν δεν έκατσε, είναι για καλό. Δεν προχωρήσαμε σε περαιτέρω συζητήσεις ελπίζω να ζευγάρια που θα πάνε να περάσουν καλά».

Αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω σε ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον project που του ταιριάζει πολύ. Όπως ανέφερε στην πρωϊνή εκπομπή του Alpha, ακύρωσε τα πλάνα του για ταξιδιωτική εκπομπή. Καθώς συνειδητοποίησε ότι υπάρχει πληθώρα τέτοιων εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Άρα θεώρησε πως το κοινό δεν θα ανταποκριθεί ανάλογα.

«Η τηλεόραση είναι πνιγμένη από ταξιδιωτικές εκπομπές και το συζήτησα με εταιρεία που το είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν. Και νομίζω πως δεν θα είχε επιτυχία. Αυτό που ετοιμάζω τώρα μου ταιριάζει πολύ».

Τέλος αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα είναι και πάλι μόνος. Και πως έχει περάσει λίγος καιρός που χώρισε από την τελευταία σύντροφό του. Πράγμα που διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος. Ενώ πρόσθεσε πως στην πρόσφατη σχέση του δεν ήταν σίγουρος ότι θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα.

«Έχω χωρίσει εδώ και καιρό. Για να παρουσιάσω κάποια πρέπει να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χωρίσω σε έναν δύο μήνες. Και επειδή δεν ένιωθα ότι ήμουν σίγουρος γι΄αυτό δεν την παρουσίασα. Το έκανα για να την προστατέψω».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θεώρησε πως η συμμετοχή του στο Battle of the Couples δεν τον ωφέλησε καθόλου και το είχε δηλώσει και σε παλιότερη συνέντευξη
«Μετά το Bachelor είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πάρα πολύ πόλεμο από πολλούς παρουσιαστές και από πολλά κανάλια.

Είπα ότι στην επόμενή μου κίνηση, αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Να δω αν μου ταιριάζει κι αν είναι καλό το πρότζεκτ. Μου έρχονται συνέχεια νέες ιδέες, αλλά δεν ξέρω ποια ιδέα μου να κάνω πιλότο και να την παρουσιάσω».