Παναγιώτης Βασιλάκος: Όλα δείχνουν επανασύνδεση με την Ντιάνα Χόμπζιλα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Νοεμβρίου 2022 09:15

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Ντιάνα Χόμπζιλα είναι και πάλι μαζί, όπως όλα δείχνουν.

Ο 32χρονος πρώτος Έλληνας Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος και η 24χρονη Ντιάνα Χόμπζιλα, μοντέλο από τη Ρουμανία, αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Oι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο all day bar-restaurant «City Zen» στο κέντρο της Αθήνας, όπου δείπνησαν με την παρέα τους. 

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για πέντε χρόνια αλλά χώρισαν το 2020. Λίγο καιρό αργότερα ο Βασιλάκος συμμετείχε στο ριάλιτι παιχνίδι «The Bachelor».

Παλαιότερα, ο Βασιλάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΙ. Ο πρώην Bachelor μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, για το περιστατικό που πήγε να χάσει τον πατέρα του αλλά αποκάλυψε πως είχε φτάσει πολύ κοντά στον γάμο καθώς είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με πρώην σύντροφό του.

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», είπε o Βασιλάκος.

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με πρώην σύντροφό του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέφερε: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά».

Για το «Bachelor» είχε πει: «’Ηταν ένα ριάλιτι που αντιπροσωπεύει λίγο την κοινωνία του σήμερα. Όχι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα αλλά αυτό συμβαίνει πλέον στις μέρες μας. Δηλαδή μπορεί μια γυναίκα να φλερτάρει με τέσσερις και πέντε άντρες μέσα στην εβδομάδα, μέσα από τα social media να στέλνει μηνύματα. Αυτό το ζούμε κάθε μέρα και δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας για να πούμε ότι είναι κάτι πολύ ανατολίτικο. Είναι λάθος αντίληψη αυτή».