Παναγιώτης Βασιλάκος: στριμώχτηκε κι έδωσε απαντήσεις για το The Bachelor

7 Ιανουαρίου 2022 09:40

Παναγιώτης Βασιλάκος: στριμώχτηκε κι έδωσε απαντήσεις για το The Bachelor

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι. Αφού πέρασε τις δοκιμασίες στην πίστα Survivor που είχαν στήσει, απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Παναγιώτης Βασιλάκος: στριμώχτηκε κι έδωσε απαντήσεις για το The Bachelor.

Η πρώτη απορία του Νίκου Μουτσινά ήταν πως είναι δυνατόν να έχει κάποιος συναισθήματα για πολλά άτομα ταυτόχρονα. Από την φράση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor που είχε γίνει viral. Η απάντηση του ήταν πως όταν είσαι για ένα μεγάλο διάστημα έγκλειστος κάπου αυτό συμβαίνει. Το The Bachelor βοήθησε για πρώτη φορά να ξεπεραστούν οι φραγμοί και να δημιουργούνται πιο εύκολα ζευγάρια στα ριάλιτι.

Για να πάρει τη διάψευση σε αυτό αφού ζευγάρια έχουμε σχεδόν σε κάθε ριάλιτι.

«Δεν θα συμφωνήσω γιατί ζευγάρια υπήρχαν και σε άλλα ριάλιτι. Με Καραφώτη -Λύτρα είχαμε πεθάνει! Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Μία ερώτηση θέλω να κάνω. Θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις πώς γίνεται να έχεις συναισθήματα για αρκετό κόσμο; Έλεγες “έχω ξεκινήσει να έχω συναισθήματα για αυτή”. Αρχικά έλεγα πόσα συναισθήματα έχει ο Παναγιώτης και πώς τα μοιράζει σε εκατό». Του απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η νέα του σχέση

«Είμαι με μια κοπέλα, είχαμε ξεκινήσει το καλοκαίρι, τα σπάσαμε λίγο μετά και τώρα είμαστε ξανά μαζί. Δεν έχει να κάνει με την ένταση απλά θέλω να την προστατεύσω κι είναι ότι δεν μου αρέσει να αναρτώ διάφορες φωτογραφίες στο Instagram και μετά να αναγκάζομαι να τις σβήνω. Αν δεν είναι κάτι σίγουρο step by step».

Αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια δικιά του ταξιδιωτική εκπομπή και είναι σε συζητήσεις με γνωστό κανάλι για την προβολή της.