Πανδημία: COVID – 19

Δημοσιεύθηκε: 03/04/2020 23:00
Πανδημία: COVID - 19

To κανάλι Discovery το οποίο προβάλλεται από τη Nova, έχει ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη νέα πανδημία του κορονοϊού που μαστίζει τον κόσμο, με τίτλο «Πανδημία: COVID – 19» (Pandemic: COVID – 19), αυτή την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 21:00.

Με τη βοήθεια πληροφοριών από την πρώτη γραμμή της μάχης που δίνει το ιατρικό προσωπικό, ειδικοί μάς εξηγούν για ποιο λόγο αυτό το νέο είδος κορωνοϊού είναι τόσο θανατηφόρο και τι μέτρα λαμβάνονται ώστε να καταπολεμηθεί. Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τη γρήγορη και απρόβλεπτη εξάπλωση του ιού στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και το πώς ο ιός εξαπλώθηκε στην Κίνα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο κρούοντας τον συναγερμό για την ιατρική και την επιστημονική κοινότητα. Το «Πανδημία: COVID – 19» θα μεταφέρει τους συνδρομητές της Nova μέσα στη μάχη της πανδημίας με αναφορά στις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε ότι αφορά τη χρήση των τεστ ανίχνευσης και τις θεραπείες αναχαίτισης του ιού.

Συνολικά, τα προγράμματα των καναλιών του δικτύου Discovery μεταδίδονται σε περισσότερες από 220 χώρες του κόσμου ενώ τα απολαμβάνουν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια τηλεθεατές, ικανοποιώντας τη βασική επιθυμία τους για γνώση.

Η Nova είναι η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετάδοση τους.

Το ντοκιμαντέρ διατίθεται και μέσω της υπηρεσίας Nova Go, με ενεργοποιημένο το 7 days catch up, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

H Nova συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της τη μοναδική εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου περιεχομένου, τώρα που «Μένουμε Σπίτι» και η ανάγκη για ποιοτικό περιεχόμενο είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.