Πάνος Αργιανίδης: η εξομολόγησή για την περιπέτεια με τον καρκίνο

Δημοσιεύθηκε: 23/02/2019 10:13
Πάνος Αργιανίδης: η εξομολόγησή για την περιπέτεια με τον καρκίνο

Eυτυχώς, η περιπέτεια πέρασε και πλέον μπορεί ν’ ατενίζει τη ζωή με χαμόγελο. Ο Πάνος Αργιανίδης, που μας συστήθηκε από περασμένο κύκλο του «Survivor» μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Και ομολογουμένως συγκίνησε.

«Διαγνώστηκα στα 36 με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε πολύ χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις, σαν υπέρηχο. Όταν κατεβήκαμε προς τα κάτω και με πίεσε, πόνεσα πάρα πολύ. Με το που διαγνώστηκε όλο αυτό έκανα μέσα σε τρεις μήνες χημειοθεραπείες πολλών χρόνων. Ήμουν 36 χρόνων».

Σκεφτόμουν τους δικούς μου ανθρώπους

Η συνέχεια όσων πέρασε ήταν ακόμα πιο έντονη: «Εκείνη τη περίοδο δεν σκεφτόμουν εμένα, αλλά τους δικούς μου ανθρώπους. Το ήξεραν μόνο οι γονείς μου και τα αδέρφια μου. Ο καρκίνος είναι σαν ένα μαύρο κουνουπίδι. Την πρώτη φορά που τον είδα μέσα μου… Είναι πολύ δύσκολες στιγμές. Η θεραπεία κρατούσε μία ώρα. Δεν είπα τίποτα για τον καρκίνο γιατί δεν ήθελα να νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους», ολοκλήρωσε.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT