Πάνος Ιωαννίδης: αυτή είναι η σύντροφός του

15 Μαΐου 2022 08:50

Πάνος Ιωαννίδης: αυτή είναι η σύντροφός του

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του έγιναν γονείς για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή 6/5  και πλέον πανευτυχείς κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, στο σπίτι που μοιράζονται το τελευταίο διάστημα

Ο Πάνος Ιωαννίδης κατάφερε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με την αγαπημένη του και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, αποδεικνύοντας πως όταν κάποιος το θέλει τότε μπορεί να μη δώσει αφορμή για δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της Κορύνας Μανταγάρη, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Ιωαννίδη ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου. Με την αγαπημένη του γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά, καθώς είναι και συνεργάτης του, αφού διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του. Ο Πάνος Ιωαννίδης και η Τζο Κουτρουμάνου είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο. Ενώ προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους και στη συγκατοίκηση αρκετά γρήγορα. Σήμερα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα. Πλέον είναι έτοιμοι να απολαύσουν τη νέα τους καθημερινότητα.Η επιθυμία του καταξιωμένου σεφ να γίνει πατέρας ήταν αρκετά έντονη τα τελευταία χρόνια. Γεγονός που αποδεικνύεται από τις φορές που επισκεπτόταν τον ανιψιό του. Τον γιο της αδερφής του, Ελιάνας Ιωαννίδη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δηλώσει στην πρωϊνή εκπομπή του Star

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε μαζί καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος».

Ενώ στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1 είπε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως τη λένε Γεωργία. Δε θέλει να πούμε τίποτα άλλο για το πού εργάζεται και με τι ασχολείται ο Πάνος Ιωαννίδης»