Πάνος Ιωαννίδης: έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο κριτής του MasterChef

9 Μαΐου 2022 23:47

Πάνος Ιωαννίδης: έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο κριτής του MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης μόλις πριν από λίγες ώρες μίλησε για το μωρό που περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Αποκαλύπτοντας το φύλο του. Δεν έκανε κουβέντα όμως για την μεγάλη χαρά που έχει στο δικό του σπίτι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός έγιναν γονείς για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύντροφός του κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους. Αποφεύγουν να φωτογραφίζονται και κυκλοφορούν με μεγάλη διακριτικότητα. Επιπλέον δεν υπάρχει καμία κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Znews, ο κριτής του MasterChef και η αγαπημένη  μεγάλωσαν την οικογένειά τους. Κρατώντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη περίπου δύο χρόνια σε ένα διαμέρισμα στα Πετράλωνα. Και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα με την έλευση του παιδιού τους δεν αποκλείεται να φάμε και κουφέτα. Κάτι που ο ίδιος ο σεφ δεν απέκλεισε ποτέ με δηλώσεις του.

«Ποτέ δεν ήμουν κατά του γάμου. Ίσα Ίσα! Επίσης, πάντα πίστευα πως ένα παιδί πρέπει να είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα και όχι σκοπός! Υπάρχει ωστόσο και η λαϊκή έκφραση για το… ράφι που φροντίζει να μου υπενθυμίζει η μητέρα μου! Ποια μάνα δεν θέλει να δει τον γιο της τακτοποιημένο! Ωστόσο εγώ εξακολουθώ να είμαι παντρεμένος με την μαγειρική!». Είχε πει σε παλιότερες δηλώσει του.