Πάνος Ιωαννίδης: Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου του

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2023 13:55

Πάνος Ιωαννίδης: Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου του

Τον γιο τους σε μια πανέμορφη εκκλησία στο Πήλιο βάφτισε το πρωί της Κυριακής (4-06) ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του.

Ο μικρούλης πήρε το όνομα Κωνσταντίνος με τους δυο γονείς να είναι τρισευτυχισμένοι που σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους είχαν κοντά τους, τους πολύ δικούς τους ανθρώπους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν και η οικογένεια του καλού του φίλου και συνεργάτη, Σωτήρη Κοντιζά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το μυστήριο  ακολούθησε και γεύμα σε ταβερνάκι, σε μια από τις παραλίες που ο σεφ λατρεύει να πηγαίνει γιατί δεν είναι κοσμοπολίτικη. Το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του και δεν είναι η πρώτη φορά που το επιλέγει.

Φωτογραφίες: gossip-tv.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Τώρα και ηθοποιός! Σε ποια σειρά θα κάνει γκεστ εμφάνιση

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι το MasterChef έχει μέλλον στην τηλεόραση αλλά και τον γκεστ ρόλο που θα υποδυθεί σε σειρά στην τηλεόραση.

«Προσωπικά δεν αγχώνομαι για τα νούμερα αλλά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τα κανάλια. Πίσω από τα νούμερα είναι τι κάνουμε εμείς, δηλαδή αν βαθιά μέσα μας είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι με τα νούμερα. Θα συνεχίσουμε ίσως για παραπάνω από μια χρονιά.

Σίγουρα η σκέψη να κάνουμε και άλλα πράγματα τηλεοπτικά υπάρχει και από τους τρεις. Σίγουρα θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι μόνος μου τηλεοπτικά αρκεί να με αντιπροσωπεύει».