Πάνος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις του για τη γέννηση του παιδιού του

10 Μαΐου 2022 10:20

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Star για την γέννηση του παιδιού του.

Ο διάσημος MasterChef κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της συντρόφου του χωρίς κάνεις Να μάθει το παραμικρό ενώ η είδηση έγινε γνωστή λίγα 24ωρα πριν ενώ είχε ήδη έρθει στη ζωή το πρώτο του παιδί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star ξεκαθάρισε πως έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πως η προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν και ότι ο κόσμος θα μαθαίνει μόνο για την επαγγελματική του πορεία

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις.

Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος.

Είναι μια χαρά η μανούλα, σούπερ. Πήγαν όλα τέλεια. Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνηςΌπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική.

Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Μάλλον αν θέλεις γίνεται. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα.

Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαι καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος»