Πάνος Καλίδης: «Ο Μάριος Πρίαμος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες»

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2023 16:09

Πάνος Καλίδης: «Ο Μάριος Πρίαμος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες»

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US και μεταξύ άλλων, σχολίασε όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star.

«Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στο J2US, γιατί το ήθελα χρόνια, το παρακολουθούσα και το ζήλευα. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κολλήσω με την κυρία Στέλλα να δώσουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε πως είχε συμβουλεύσει την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι ψύχραιμη και να αντιμετωπίσει με ηρεμία το ζήτημα με τον Μάριο Πρίαμο.

Ωστόσο, δικαιολόγησε τον Κύπριο παίκτη του Survivor, παρά το γεγονός ότι εξέθεσε τη σύντροφό του, αλλά και τον φίλο του, Μπο, που ήταν σε σχέση με την Καρολίνα Καλύβα.

«Το Survivor δεν θα το ήθελα τόσο χύμα, ριάλιτι που το έκανε η Ελευθερίου. Εγώ τη συμβούλεψα να είναι ήρεμη και αυτό που είδαμε ήταν το πιο ήρεμο. Ήταν μια σχέση με τον Μάριο που κρατούσε καιρό. Ο Μάριος έκανε λάθος αλλά είναι άντρας και έχει αδυναμίες».

Σχετικά με όσα έγιναν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το εξώδικο στην παραγωγή του Ατζούν, είπε: «Αυτά τα λες για να τα λες. Το συμβόλαιο του Acun δεν είναι τυχαίο, είναι 50 σελίδες. Οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί, υπάρχει στο συμβόλαιο και το έχουν υπογράψει οι παίκτες. Εγώ όταν αποχώρησα, κοιμόμουν σε ένα δίκλινο με μία κοπέλα της παραγωγής».