Πάνος Καλλίτσης εναντίον Έλενας Χριστοπούλου: «Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό»

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 12:11

Ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και πρώην σύζυγος της Έλενας Χριστοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στον Μαραθώνιο δικαστικό αγώνα εναντίον της.

Ο ίδιος μίλησε με τα πιο μελανά χρώματα για την σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου και τα όσα επακολούθησαν μετά το διαζύγιο τους

«Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό. Όταν υπάρχει ύβρης και αδικία, επέρχεται η Νέμεσις. Είμαι χαρούμενος για την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπω και παρατηρώ είναι ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά. Η συντροφικότητα είναι ο απώτερος σκοπός μου. Δεν νομίζω να βρεθώ ποτέ με την Έλενα Χριστοπούλου»

Η εκπομπή φιλοξένησε για την ανακοίνωση της δικηγόρου της Έλενας Χριστοπούλου για τα όσα της καταλογίζει ο πρώην σύζυγός της

«Η δέσμευση των λογαριασμών της κ. Χριστοπούλου από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι ξεκάθαρα προσχηματική. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση, που αφορά και αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά έξοδα, την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου του και των δικαστικών επιμελητών συνολικού ποσού 8.000 ευρώ.

Μάλιστα δίχως καν να έχει ζητηθεί ως είθισται από τον αντίδικο να καταβληθεί το ποσό η πλευρά του κ. Καλλίτση προχώρησε σε κατασχετήριο, το οποίο και διένειμε στα μέσα ενημέρωσης χωρίς καν να έχει καθαρογραφεί και θεωρηθεί η δικαστική απόφαση, όπως προκύπτει από τα συνημμένα στο κατασχετήριο έγγραφα που σας απέστειλε. Το κατασχετήριο αυτό δεν έχει καμία υπόσταση στην εξέλιξη της υπόθεσης, αφού αφορά στα δικαστικά έξοδα και μόνο.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι μια κίνηση που επιδιώκει να διαβάλει την κ. Χριστοπούλου και να στρέψει την προσοχή του κοινού μακριά από την απόλυτη και αμετάκλητη δικαίωσή της με το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποτελεί μια πραγματικά ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση».