Πάνος Κιάμος: «Εκεί έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα”»

20 Σεπτεμβρίου 2021 08:10

Πάνος Κιάμος: «Εκεί έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα”»

Ο Πάνος Κιάμος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή Fishy. Η θάλασσα όπως είπε τον βοήθησε να ξεπεράσει τις πρώτες αγωνίες του. Όπως όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι το «Χωρίς νερό». Και αγωνιούσε μέχρι να αρχίσει να το μαθαίνει ο κόσμος και να παίζεται στα ραδιόφωνα.

Πάνος Κιάμος: «Εκεί έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα”».

«Το έχω στείλει στα ραδιόφωνα, περνάει ένας μήνας και είμαι όλη μέρα επάνω στα ραδιόφωνα. Για δύο μήνες δεν το έχω ακούσει πουθενά και έχω πιάσει τον εαυτό μου να πηγαίνει στην παραλία και να βάζω τα κλάματα δύο με τρεις ώρες, όταν απελπιζόμουν και να λέω δεν θα παίξει πουθενά.

Από έξω το έπαιζα “όλα καλά” και από μέσα μου να κλαίω. Σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο η θάλασσα ήταν το απάγκιο μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να παίρνω το αμάξι να πηγαίνει στην παραλία, εκεί έχω κλάψει, εκεί έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα” κι εκεί έπιασα τον εαυτό μου να το ακούει πρώτη φορά μετά από δυόμιση μήνες».

Στο concept της εκπομπής ο Πάνος Κιάμος κατάφερε να βάλει τα γυαλιά στον δεινό ψαρά Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αφού έπιασε ένα μεγάλο λυθρίνι.