Πάνος Κιάμος: Πώς τον κέρδισε το τραγούδι αντί για την ιατρική

Συντάκτης: Newsroom

5 Δεκεμβρίου 2022 14:57

Πάνος Κιάμος: Πώς τον κέρδισε το τραγούδι αντί για την ιατρική

Ο Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μέσα σε όλα μίλησε για την αρχική του σκέψη να ακολουθήσει τον δρόμο της ιατρικής περιγράφοντας αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

«Δεν γινόταν να γλιτώσω από το σχολείο αν και σαν παιδί δεν ήθελα να διαβάσω. Δεν υπάρχει παιδί που να θέλει να διαβάσει. Επειδή όμως μια φορά με είχαν πιάσει αδιάβαστο, προτιμούσα να τρώω δυο ώρες στο σπίτι μου και να προσέχω στην παράδοση ώστε την άλλη μέρα να είμαι εντάξει παρά να νιώσω ξανά αυτή την αμηχανία. Εγώ διάλεξα την Ιατρική γιατί με τα αρχαία δεν τα πήγαινα καθόλου καλά. Διάβασα λοιπόν και την διάλεξα χωρίς να την αγαπάω».

«Κάποια στιγμή περνάνε τα χρόνια, δίνω εξετάσεις και περνάω τα τρία από τα τέσσερα μαθήματα και μου λέει η μάνα μου, «ένα μάθημα έμεινε, το χρωστάς για την Ιατρική, του χρόνου θα πας και θα σκίσεις. Εγώ όμως είχα πάρει τα μηνύματα. Πριν από κάποιους μήνες, λίγο πριν δώσουμε δηλαδή εξετάσεις, ένας φίλος μου ήταν με την μηχανή και είχε ένα ατύχημα. Όχι σοβαρό αλλά έσπασε το πόδι του ο άνθρωπος. Επειδή ήταν και συμμαθητής μου πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω! Τόσο καλή σχέση έχω εγώ με το αίμα. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω αυτό το επάγγελμα. Ακόμα και τώρα τις φοβάμαι τις ενέσεις. Δηλαδή φοβάμαι τα πάντα, ότι έχει σχέση με αίμα και δεν είμαι για γιατρός. Εκεί λοιπόν κατάλαβα ότι τέλος η Ιατρική. Με το που δίνω Πανελλήνιες, έχω πάρει ήδη την απόφαση πως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την Ιατρική οπότε την επόμενη σεζόν έμαθα που γίνεται οντισιόν και πήγα», είπε ο τραγουδιστής.

Πάνος Κιάμος: «Δε νομίζω ότι θα "το είχα" ως παρουσιαστής»

Πάνος Κιάμος: «Δε νομίζω ότι θα “το είχα” ως παρουσιαστής»

O Πάνος Κιάμος μίλησε στην κάμερα του «[email protected]» και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, στον πατέρα του που είναι και ο μάνατζέρ του αλλά και στα «όχι» που έχει πει για να συμμετάσχει σε κριτική επιτροπή.

«Ο πατέρας μου δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωνε τις αφίσες και τα αυτόγραφα των καλλιτεχνών. Ως παιδί έχω κουβαλήσει πολλά αυτόγραφα για τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νίκο Νομικό και τον Λευτέρη ΠανταζήΜε γέμιζε πολύ που έβλεπα από κοντά όλους αυτούς τους καλλιτέχνες. Δεν είχα φανταστεί τη δική μου εξέλιξη. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου σε όλη μου την καριέρα. Όταν έχεις τον πατέρα σου μάνατζερ δεν υπάρχει κανένας δόλος και το λάθος δεν γίνεται επίτηδες».

«Βγαίνω στην τηλεόραση μόνο όταν έχω κάτι να πω. Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω αυτή την περίοδο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Επίσης, δε νομίζω ότι θα “το είχα” ως παρουσιαστής», είπε ο Πάνος Κιάμος.