Πάνος Κοκκινόπουλος: η απίστευτη απάντηση που έδωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 11:34

Πάνος Κοκκινόπουλος: η απίστευτη απάντηση που έδωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος με αφορμή μια δημοσίευση που είχε κάνει το  2019 η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Facebook, έδωσε μια επική απάντηση στον λογαριασμό του στο Instagram πριν από λίγες ώρες

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος παρακολουθώντας το Πρωϊνό του ΑΝΤ1 και τα σχόλια που έκαναν στην εκπομπή σχετικά με δημοσίευση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση.

Απάντησε σε μια επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα. Που βρίσκεται στη φυλακή και κατηγορείται για τον θάνατο τουλάχιστον του ενός.

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», έγραφε η δημοσίευσή της Ρούλας Πισπιρίγκους. Η οποία προερχόταν από γνωστή σελίδα του Facebook. Και ο Πάνος Κοκκινόπουλος την αναδημοσίευσε, απαντώντας: «Πες το κι έγινε».

Μάλιστα, ο διάσημος σκηνοθέτης επισήμανε πάνω στη φωτογραφία με την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την εταιρεία παραγωγής του. Αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας. Με τη σκηνοθετική υπογραφή του. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα κι όχι μόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kokkinopoulos (@kokkinopoulospanos)