Πάνος Μιχαλόπουλος: Αποκαλύπτει αν επιστρέφει στην τηλεόραση και στη σειρά «Τμήμα Ηθών»

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 15:00

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αποκαλύπτει αν επιστρέφει στην τηλεόραση και στη σειρά «Τμήμα Ηθών»

Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον ήθελε να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια βάζει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μία λιτή δήλωση στην Espresso σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει comeback στη σειρά «Τμήμα Ηθών» του Μανούσου Μανουσάκη.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό, ήταν απόλυτος σε όσα ανέφερε. Πάντα ευγενικός και λιγομίλητος επεσήμανε: «Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι.

Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής: Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».