Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 15:14

Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 όπου παρευβρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος και εκ τότε δεν το είδαμε. Ο παραγωγός Ηλίας Βασίλογλου έβγαλε μια selfie με τον γνωστό ηθοποιό και τη δημοσίευσε στο facebook του.

Πάνος Μιχαλόπουλος «σπάει» τη σιωπή του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από 14 χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω του την υποκριτική και να μετακομίσει μόνιμα Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τη γη των προγόνων του.

Ο ηθοποιός έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην Espresso και μίλησε για την απόφαση να αφήσει πίσω του την υποκριτική, τη νέα του ζωή αλλά και για το metoo.

Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά.

Η απόφαση που πήρε να αφήσει πίσω του την υποκριτική

«Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

«Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο.

Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’.

Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

Για το κίνημα #MeToo απάντησε:

«Δεν παρακολουθώ τις υποθέσεις αυτές, ούτε ασχολούμαι με όλα όσα γίνονται, ούτε με το #Metoo ούτε με τους συναδέλφους μου. Αυτά ανήκουν σε άλλους όχι σε εμένα».

Δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση, μόνο αθλητικές ειδήσεις

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής».