Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη: Μαραβέγιας, Παπαρίζου, Ζουγανέλη τραγουδήσαν στον γάμο τους

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2023 10:27

Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη: Μαραβέγιας, Παπαρίζου, Ζουγανέλη τραγουδήσαν στον γάμο τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κόζαρη

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επέλεξε ο γάμος του να γίνει στην Αίγινα. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου.

Αμέσως μετά το μυστήριο ο Πανος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κόζαρη καθώς και όλοι οι καλεσμένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Σαλιαρέλη όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο παρτι. Εκεί, όπως θα δεις και από τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media η μουσική είχε την τιμητική της με τους καλούς φίλους του τρισευτυχισμένου γαμπρού να πιάνουν τα μικρόφωνα και να χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές στους καλεσμένους.

Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Έλενα Παπαρίζου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.