Μαριλού Κοζάρη: Ποια είναι η σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Μαρτίου 2023 10:54

Νέα σελίδα γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης στην προσωπική του ζωή.

Λίγο μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά, ο τραγουδιστής, ηθοποιός και coach του «The Voice», Πάνος Μουζουράκης έχει στο πλευρό του νέα σύντροφο.

O γνωστός καλλιτέχνης αποτελεί ζευγάρι με τη Μαριλού Κοζάρη, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η σχέση τους -που άρχισε το καλοκαίρι- είναι δυνατή και ήδη ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η Κοζάρη είναι έγκυος.

Ο Μουζουράκης και η 30χρονη αγαπημένη του, η οποία είναι φαρμακοποιός, πραγματοποίησαν κοινή έξοδο πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και γευμάτισαν με φίλους τους.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή, είναι μαζί από το καλοκαίρι και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια», ανέφερε στο περιοδικό πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Μάλιστα, άλλη πηγή πρόσθεσε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν θα προκαλούσε έκπληξη αν πάρουν άμεσα την απόφαση να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους!

H Κοζάρη παλαιότερα διατηρούσε σοβαρή σχέση με γιατρό.

Υπενθυμίζεται πως ο Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Η σχέση τους είχε περάσει αρκετές κρίσεις και στο παρελθόν.

Οι δυο τους έβαλαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους το καλοκαίρι, καθώς προφανώς αντιλήφθηκαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί. Έτσι έκριναν ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει όταν η απουσία της Βαρελά από τα γυρίσματα των επεισοδίων του «The Voice» έγινε αισθητή. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο.

Ο καλλιτέχνης παλαιότερα είχε μιλήσει για τη συνεργασία του αλλά και τη σχέση του με την ηθοποιό και πρώην, πλέον, σύντροφό του.

«Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω. Θέλεις λαβράκι τώρα;».

Και συνέχισε: «Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου, να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό».