Πάνος Μουζουράκης: «Δεν έχω σπουδάσει ούτε ηθοποιός, ούτε μουσική έχω βγάλει, οπότε δηλώνω τυχερός»

Δημοσιεύθηκε: 19 Απριλίου 2021 21:15
Πάνος Μουζουράκης: «Δεν έχω σπουδάσει ούτε ηθοποιός, ούτε μουσική έχω βγάλει, οπότε δηλώνω τυχερός»

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Αναφέρθηκε στην μουσική πορεία του, στο The Voice και στην απόφασή του να μην κάνει οικογένεια.

Πάνος Μουζουράκης: «Συνήθως αποφεύγω να συστήνομαι. Προσπαθώ να κάνω το σχέδιο ότι θα γίνω διάσημος. Να καταλάβουν οι άλλοι να βγάλουν τη δική τους άποψη να μην χρειάζεται να το εξηγώ εγώ. Δεν έχω σπουδάσει ούτε ηθοποιός, ούτε μουσική έχω βγάλει, οπότε δηλώνω τυχερός»

«Μπορεί να έχει το ματαιόδοξο να αφήσεις κάτι πίσω αλλά από την στιγμή που δεν έχω παιδιά. Ας μείνουν τα τραγούδια μου πίσω και να μην ξεχαστώ. Τώρα για οικογένεια σκέφτομαι ότι είμαι 41 στα 42 κι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία και δεν θέλω παραπάνω ευθύνες.

Επίσης έχω μια θεωρία ότι για να κλείσεις εδώ πάνω τον κύκλο σου, πρέπει να έχεις κλείσει όλες τις δουλειές σου εδώ πίσω. Αν έχεις παιδιά, πρέπει να τα περιμένεις. Ο πατέρας μου, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του και την έχασε στη γέννα, η τελευταία λέξη που είπε ήταν μαμά. Φαντάστηκα εκείνη την στιγμή ότι πραγματικά την είδε κι ήρθε να τον πάρει»

Αναφερόμενος στην ομάδα του στο φετινό The Voice, τόνισε: «Προσπαθώ όμως να βοηθήσω τα παιδιά που είχα φέτος στην ομάδα μου. Έχουμε φτιάξει μια πλατφόρμα όπου συγκεντρώνουμε χρήματα από τον κόσμο. Για να πραγματοποιήσουμε το όνειρο αυτών των παιδιών να ξενικήσουν με ένα δικό τους τραγούδι»».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.