Πάνος Νάτσης: συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν (φωτογραφίες-βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2022 09:50

Πάνος Νάτσης: «Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της. Ποιος θα τολμήσει να το πει;»

Το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό Πάνο Νάτση έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο των Ελλήνων ηθοποιών. Οι συνάδελφοί του μίλησαν για έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Για έναν καλό συνεργάτη και φίλο. Και τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια.

Πάνος Νάτσης: συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Μάτσα ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση καθώς ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Οι Θεατρικές Σκηνές ανέστειλαν τις παραστάσεις σε ένδειξη πένθους

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας».

Η Ευαγγελία Μουμούρη στο δελτίο ειδήσεων του Mega

«’Εφυγε έτσι… Πήρε μια μηχανή και έφυγε… Τι να σας πω για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελο του, την ορμή του. Αυτό σκέφτομαι, ότι πήρε την μηχανή και έφυγε»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε μια δημοσίευση στο Instagram έγραψε:

«Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου. Γιατί Πανούλη μου; Δεν το χωράει το μυαλό μου. Τόσο ευγενικός, τόσο καλόψυχος,τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι, σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη, σπαράζει η καρδιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πως να σου πω καλό ταξίδι, δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη»

Η Δανάη Λουκάκη για τον φίλο και συνάδελφο:

«Τώρα, αστέρι εκεί ψηλά γλυκέ μας, ακριβέ μας Πάνο».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έγραψε

«Αντίο φίλε. Θα λείψεις. Δεν υπάρχουν λόγια. Θλίψη».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… Δεν χωνεύεται, δεν αντέχεται. Κάναμε πλάκες. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω».

Ο Αντώνης Καρυστινός πληροφορήθηκε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση στα παρσκήνια του Καλύτερα δε Γίνεται

«Δεν θέλω να επεκταθώ, όντως έτσι έγινε. Και επειδή είναι πολύ τραγικό και ξαφνικό θέλω απλώς να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του Πάνου. Αυτό μόνο. Επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή δε γίνεται να μη συλλυπηθώ».