Πάνος Σταθακόπουλος: «Δικαιώθηκαν τα θύματα στην υπόθεση Λιγνάδη;»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Ιουλίου 2022 19:00

Προβληματισμένος από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», που περιοδεύει στη χώρα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» του Alpha.

Σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και την αποφυλάκισή του έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου, ο πρωταγωνιστής είπε: «Λίγο μουδιασμένος είμαι…

Καταρχάς να πω ότι σέβομαι και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Από εκεί και πέρα για να βγει έξω, να τον αφήσουν να βγει έξω, σημαίνει ότι κάποιος νόμος υπάρχει.

Τώρα αν αυτός ο νόμος, σχολιάζουμε και πούμε ότι είναι σωστός ή όχι, είναι ένα άλλο θέμα».

Και ο Σταθακόπουλος πρόσθεσε: «Σαν ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου και σίγουρα υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο, γιατί το ακούω και το εισπράττω, είναι αν δικαιώθηκαν τα θύματα και αν ενδεχομένως άλλα θύματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν».

Σε άλλο σημείο, ο Σταθακόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά κατά συναδέλφων του, με φόντο τη δημόσια καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος του η Ζέτα Δούκα.

«Για τον κ. Κιμούλη δεν έχω να πω κάτι. Είχαμε συνεργαστεί στο Εθνικό Θέατρο πολύ παλιά και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Δεν γνωρίζω το θέμα.

Από εκεί και πέρα, είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια αντίδραση σε ό,τι θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα» συμπλήρωσε ο Σταθακόπουλος στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του Alpha.

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των παραστάσεων «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», στην οποία συμμετέχει.

«Μας έχει δείξει ο κόσμος την αγάπη του, έχει μεγάλη προσέλευση και συνεχίζουμε τις παραστάσεις μας.

Είχε λείψει από όλους μας η επαφή με τον κόσμο. Εμείς ζούμε μέσα από αυτά. Και εκφραζόμαστε μέσα από αυτό.

Όταν ένας καλλιτέχνης είναι κλεισμένος στο σπίτι του, είναι δύσκολο για την ψυχή του»