Πάνος Σταθακόπουλος: «Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο»

22 Μαρτίου 2022 09:50

Πάνος Σταθακόπουλος: «Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα και αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική.

Πάνος Σταθακόπουλος: «Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο».

Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα

«Έζησα πολλά χρόνια σε υπόγειο, μετά ανέβηκα σε ημιυπόγειο και μετά πήγα στον πρώτο. Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο, ένας παράδεισος. Είχα μόνο μία τηλεόραση ασπρόμαυρη που είχε εικόνα αλλά όχι ήχο».

Αποκαλύπτοντας ότι «Ο ένας λόγος ήταν ότι ήρθα στην Αθήνα για τον κρυφό έρωτά μου και ο άλλος ότι έκανα ιταλικά για να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική».

Έκανε διάφορες δουλειές όσο σπούδαζε υποκριτική

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής. Είδαν ότι ήμουν καλός και στις πωλήσεις. Με ήθελαν αλλά εγώ ήδη είχα ξεκινήσει στη δραματική σχολή. Αναγκάστηκα να φύγω από τη δουλειά λόγω της δραματικής σχολής χωρίς να τους πω το λόγο»«Αλλά δεν είχα πια λεφτά. Πήγα στην Ευρυπίδου και στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα από το πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι»

Δεν σκέφτεται καθόλου τον γάμο

«Κκάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό αλλά όπως μου ήρθε, έφυγε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει». Πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Για τους «Συμπέθερους απ΄ τα Τίρανα», ο Πάνος Σταθακόπουλος τόνισε πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και πως το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία ως θεατρική παράσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=Kv2x8XDBnj4