Πάνος Σταθακοστόπουλος: «Μια φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μιλήσει ταπεινωτικά σε μια ηθοποιό»

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 20:30
Πάνος Σταθακοστόπουλος: «Μια φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μιλήσει ταπεινωτικά σε μια ηθοποιό»

Μια αποκάλυψη έκανε συνάδελφος του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολιάζοντας τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Ο λόγος για τον Πάνο Σταθακοστόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΧΑΙ.

Η πρώτη σου μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που έγινες αναγνωρίσιμος στον κόσμο, ήταν στο Star με τη σειρά «Το κλειδί» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τι θυμάσαι από εκείνη τη συνεργασία;

Ναι, το 2000. Ήταν ο πρώτος μεγάλος πρωταγωνιστικός ρόλος που έκανα στην τηλεόραση. Πολύ ωραία δουλειά και είχε και τρομερή επιτυχία.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε δει στην παράσταση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη «Άμλετ ο Β’» και αμέσως μετά με πρότεινε να παίξω στη σειρά «Το κλειδί».

Η σειρά έσκισε και πήγε και δεύτερη χρονιά και ο κόσμος άρχισε να μου μιλάει και να με αναγνωρίζει στον δρόμο. Ωραία χρόνια και ωραίες στιγμές.

Άρα μου λες ότι χρωστάς την τηλεοπτική σου καριέρα στον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, αυτό δεν μπορώ να μην το πω. Ο Πέτρος ήταν αυτός που με επέλεξε τότε και μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση. Αυτό του το χρωστάω εννοείται.

Όπως επίσης και το 2007 δουλέψαμε πάλι μαζί στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης».  Αργότερα δουλέψαμε μαζί και στην Επίδαυρο και σε άλλες παραστάσεις.

Φαντάζομαι πως έχεις μάθει για τις καταγγελίες εναντίον τον Φιλιππίδη και ότι κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Όσο καιρό συνεργαζόσασταν είχες δει περίεργη συμπεριφορά του Πέτρου, απέναντι στις συμπρωταγωνίστριες του;

Μπροστά μου για να είμαι ειλικρινής δεν είχε γίνει τίποτα ακραίο. Πάνω στη δουλειά υπήρξαν στιγμές έντασης που πολλές φορές περνούσαν τα εσκαμμένα.

Μια φορά θυμάμαι είχε μιλήσει ταπεινωτικά σε μια ηθοποιό και δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Δεν θέλω να σου αναφέρω περισσότερα.