Πάνος Βλάχος: Με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 10:36

Σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει ο Πάνος Βλάχος, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time», ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες με τη συναδελφό της, Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και πλέον είναι αχώριστοι. Πάντως, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να προστατέψουν τη σχέση τους.

Η Εξηνταβελώνη φέτος πρωταγωνιστεί στον «Παράδεισο των κυριών».

Σε πρόσφατη συνέντευξη (στο περιοδικό «ΟΚ!») η ηθοποιός είχε πει για τον έρωτα: «Ο έρωτας είναι σαν το χαστούκι γιατί πάντα σε ξεβολεύει είτε έχει θετική είτε αρνητική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση έχει αυτή τη λειτουργία, να σε ξυπνήσει.

Για αυτό και τα περισσότερα έργα μιλούν για τον έρωτα. Σε κάθε ταινία είναι η σκηνή που περιμένεις να δεις. Έτσι τον βιώνω τον έρωτα. Μου φαίνεται μια πολύ γλυκιά και αθώα κατάσταση».

H Εξηνταβελώνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Dot» της Κυριακής. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Παράδεισος των κυριών» αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε στις Κάννες για το φιλμ «Dodo» αλλά δεν την εντυπωσίασε όπως θα περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, η Εξηνταβελώνη εξομολογήθηκε πως «πάω στις Κάννες και μου φαίνεται σαν το Λουτράκι. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου. Το να συμβαίνει όμως ήταν υπεράνω προσδοκιών και είχε πάρα πολύ χαρά. Το πολύ ωραίο ήταν που είδαμε την ταινία εκεί, εγώ δεν είχα δει πλάνα. Θα μου μείνει αξέχαστο γιατί ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι».

«Εκτός από το τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει πιο πολύ να κάνω ένας από τους λόγους που απέφευγα να εμπλακώ πολύ με την τηλεόραση ήταν και ένας φόβος σε σχέση με την έκθεση και την υπερέκθεση. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που τόσο πολλά τα στρώματα από τα οποία περνάει που δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο.

Ειδικά σε μια καθημερινή σειρά που οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι», συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.