Πάνος Βλάχος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον φερόμενο χωρισμό από την Τριανταφυλλίδου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Σεπτεμβρίου 2022 11:45

O Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, βάζοντας τίτλους τέλους σε μία σχέση που διήρκησε δεκατρία χρόνια!

Οι δύο ηθοποιοί Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έχουν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις, ενώ παράλληλα δεν πραγματοποιούν ούτε κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βλάχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life», ρωτήθηκε σχετικά με την προσωπική του ζωή και για τη σχέση τους.

Ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει, τονίζοντας πως δεν μιλάει ποτέ για τον ιδιωτικό του βίο.

Στη σειρά είσαι αρραβωνιασμένος και οδεύεις προς το γάμο. Στην προσωπική σου ζωή, η έννοια γάμος τι ρόλο έχει; Γνωρίζουμε ότι εδώ και 13 χρόνια είσαι σε σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη προσωπική μου ζωή. Είναι μια αρχή που έχω κρατήσει από την αρχή της καριέρας μου. Δεν αφορά κανέναν και θέλω να παραμείνει και σαν σήμερα σε έναν κόσμο που ζούμε, στον οποίο έχω πράγματα να πω. Θα ήταν πολύ θλιβερό για εμένα να είναι η ταυτότητα μου η προσωπική μου ζωή. Επειδή αυτό γίνεται κατά κόρον, ας αφήσετε εμένα έξω από αυτό.

Επειδή με στεναχωρούσε τόσα χρόνια και επειδή κάνω τόσα πράγματα, σκεφτόμουν ‘μα, δεν είναι αρκετά τόσα πράγματα που κάνω, δεν σας είναι αρκετό;’. Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον;

Επειδή κάποιος άνθρωπος βγάζει εύκολα χρήματα προβάλλοντας την προσωπική του ζωή, απλά θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζω σε έναν ρομαντικό κόσμο που θα σας αφορώ ως άνθρωπος και λιγότερο από ότι ως καλλιτέχνης.

Το ότι έχεις καταφέρει να κρατάς την προσωπική σου ζωή για εσένα, σου δίνει ισορροπία;

Πιστεύω ότι την έχω, ναι.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι από το 2009 ο Βλάχος και η Τριανταφυλλίδου πορεύονταν μαζί στην ζωή και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έφυγαν από την Ελλάδα, χτίζοντας νέα καριέρα στις ΗΠΑ.