Γιατί και εναντίον τίνος κινείται νομικά η oικογένεια του Πάνου Ζάρλα (φωτογραφία)

Ας ξεκινήσουμε απ’ την αρχή. Η Στέλλα Μιζεράκη ανέβασε στα instastories της μια λήψη με την μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, η οποία είχε τραβηχτεί στο μαγαζί όπου εκείνος εργαζόταν. H φωτογραφία τραβήχτηκε σε γνωστό αθηναϊκό club το βράδυ της Τετάρτης και σε αυτή ποζάρει και ο θείος της.

«Ήταν μια επιθυμία κοινή να πάμε στο μαγαζί που δούλευε ο Πάνος. Δεν πήγαμε για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, πήγαμε σαν επιθυμία κοινή που είχαμε. Μια φωτογραφία που μπορεί να δείχνει κάποιους χαρούμενους δεν σημαίνει ότι μέσα της κρύβει και τα ίδια συναισθήματα που απεικονίζονται στη φωτογραφία. Όλοι μιλάμε με τη μητέρα του Πάνου, η οικογένειά μας έχει σταθεί όσο μπορούσε στο χαμό αυτού του παιδιού. Ο Πάνος ήθελε να βλέπει τη μητέρα του καλά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αυτή από τη μεριά της, όσο βαριά κι αν είναι η απώλεια. Είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ό,τι και να λέμε εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στη ψυχή ενός ανθρώπου που έχει χάσει το παιδί του» είπε, μεταξύ άλλων.

Τα νομικά μέτρα για τις φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα από το νοσοκομείο την ημέρα του τροχαίου

Παράλληλα, ο θείος της Στέλλας Μιζεράκη αποκάλυψε πως η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, με το άψυχο κορμί του περσινού νικητή του Power of Love. Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε, αφού όντως είναι γκροτέσκ το θέαμα.

«Είναι νομίζετε εύκολο για ένα γονιό να βλέπει φωτογραφίες του νεκρού παιδιού του στο διαδίκτυο και να είναι ήρεμος; Ή να τις δέχεται; Η μητέρα του Πάνου όταν το έμαθε κινήθηκε νομικά από ότι ξέρω, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε αγωγή…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσαγκαράκης.

TIP

Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιήσουμε -όχι εμείς- τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η γυναίκα έχει απόλυτο δίκιο και όσοι το έκαναν δεν σέβονται τον νεκρό.