Πανταζάρας-Τουμάση: Οι πρώτες φωτό του γάμου και οι εξηγήσεις

Συντάκτης: Newsroom

15 Νοεμβρίου 2023 10:42

Ο γάμος τους ήταν ξαφνικός και έγινε γρήγορα.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο γάμος τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή φίλη της νύφης από το σχολείο Δάφνη Παππά, η οποία ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη από το Λονδίνο όπου ζει.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση μίλησαν για τον γάμο τους στο περιοδικό OK και τον Γιώργο Πράσινο.

«Στην επέτειο του “Όχι” είπαμε το μεγάλο “ναι”» είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Αργύρης Πανταζάρας και συμπλήρωσε: «Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της».

Από την πλευρά της η Σίσσυ Τουμάση τόνισε: «H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

pantazaras9837_

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ξάφνιασαν τόσο τις ψυχαγωγικές εκπομπές, όσο και μερικούς από τους πιο κοντινούς τους συνεργάτες, με τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη.

Το περιοδικό ΟΚ! δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες των δύο ηθοποιών από την ημέρα του γάμου τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τα στιγμιότυπα παρουσίασε και η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με το πάνελ να σχολιάζει πόσο εντυπωσιακό είναι το νυφικό που επέλεξε η Σίσσυ Τουμάση.

«Χρόνια έχουμε να δούμε τόσο ωραίο νυφικό, θυμίζει πριγκίπισσα» είπαν στην εκπομπή.