Πανταζάρας – Τουμάση: Το επόμενο βήμα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Φεβρουαρίου 2023 11:14

Ο Παράδεισος δεν είναι μόνο των κυριών. Αλλά και η ζωή του Αργύρη Πανταζάρα από τη στιγμή που γνώρισε τη Σίσσυ Τουμάση. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν παραδεισένιο γάμο έκπληξη ανάμεσά τους;

Ο Αργύρης Πανταζάρας τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Παράδεισος των κυριών» και στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βρυκόλακες».

Ο ηθοποιός εκτός από την επαγγελματική επιτυχία βιώνει και μια ξεχωριστή φάση στην προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, είναι ζευγάρι ως γνωστόν με την ηθοποιό Σίσσυ Τουμάση και περνάει μαζί της όμορφες στιγμές.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν κρύβει τον έρωτά του και τη σχέση του, καθώς έχει δημοσιεύσει κοινά στιγμιότυπα με την αγαπημένη του στα social media.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Τουμάση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πανταζάρα, στην οποία ανταλλάσσουν ένα κινηματογραφικό φιλί.

Οι στιγμές που περνάνε μαζί μοναδικές. Αν και βρίσκονται σε σχέση λίγους μόνο μήνες φαίνεται πως ζουν κάτι δυνατό τόσο που σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη χρονιά σκέφτονται να το προχωρήσουν παραπάνω.

Οι σκέψεις για επισημοποίηση της σχέσης τους είναι έντονες και όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες ήδη έχουν αρχίσει επαφές στη γενέτειρα του Πανταζάρα, στον Βόλο, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί δικοί τους άνθρωποι και πολύ στενοί τους φίλοι. Το πότε δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί αυτή τη στιγμή το ζευγάρι που κοιτάνε να ζουν τον έρωτά τους έντονα προετοιμάζοντας χαλαρά το επόμενο βήμα.

Παρά το φορτωμένο τους καθημερινό πρόγραμμα, πάντα θα βρουν χρόνο για να περάσουν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μαζί.

Όπως πρόσφατα που πραγματοποίησαν βραδυνή έξοδο. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και παρακολούθησε την παράσταση «Στη μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι» με τους John Malkovich και Ingeborga Dapkunaite.

Να υποθέσουμε πως η επόμενη έξοδος θα είναι από την πόρτα ενός δημαρχείου ή από τα σκαλιά της εκκλησίας;