Ο ασύλληπτος Παντελής Βούρος του «Master Chef» ξέχασε την κοπέλα του γιατί… έπαιζε βιολί – το ξεχωριστό του, όπως κι αν το δεις, lifestyle

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαΐου 2019 21:00
Ο ασύλληπτος Παντελής Βούρος του "Master Chef" ξέχασε την κοπέλα του γιατί... έπαιζε βιολί - το ξεχωριστό του, όπως κι αν το δεις, lifestyle

Δεν έχει τελειώσει το σχολείο, πήγε μόνο μέχρι την Α’ Λυκείου και αποφάσισε να ταξιδέψει στη Γαλλία, έχοντας πάνω του μόνο 800 ευρώ. Όλως τυχαίως εκεί, ο Παντελής – ο αγαπημένος σε όλη την Ελλάδα Παντελής Boύρος του φετινού κύκλου του «Master Chef»- συνάντησε ένα μάγειρα και του είπε πως κι εκείνος ασχολείται με τα της κουζίνας.

Έτσι, ενώ δεν έχει βγάλει το Λύκειο, πήγε σε γαλλικό σχολείο και αποφοίτησε από εκεί. Δούλευε απ’ τις επτά το πρωί ως το βράδυ και μετά πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο.

Οι άλλες λατρείες του

Η αγάπη του για τη μαγειρική υπήρχε παιδιόθεν και μάλιστα έκανε τη διαφορά στην οικογένειά του, αφού τα έξι του αδέλφια και οι γονείς του ασχολούνται με τη ζαχαροπλαστική κι εκείνος με τη μαγειρική! Η λατρεία του είναι το βιολί του και όπως είπε ο ίδιος μια φορά είχε ξεχάσει το ραντεβού με την κοπέλα του, γιατί είχε αφοσιωθεί στη μουσική του. Εκείνη χτυπιόταν κι έκλαιγε μετά από… τρεις ώρες που τη θυμήθηκε.

Η άλλη μεγάλη του αγάπη, δε, είναι η ζωγραφική, ενώ του αρέσει να αγναντεύει το πέλαγος. Γεια σου, ρε, Παντέλω «αχτύπητε». Σίγουρα είναι ξεχωριστή φυσιογνωμία, εξ ου και κάνουμε ειδική αναφορά στο… lifestyle του.

TIP

Δεν του αρέσει να ξεχωρίζει (στο πλήθος) της Καλύμνου, όπου και θα τον βρείτε και γενικώς πουθενά. Μια χαρά μάς ακούγεται.

EXTRA TIP

Και ναι, είναι Ιχθύες, όπως καλά φανταστήκατε οι υποψιασμένοι, αφού μονίμως βρίσκεται στον κόσμο του. Ή αλλιώς σε «χαλάρωση», όπως προτρέπει το σύμπαν όλο.

Φιλιά, σγουρομάλλη!

NTON.A. 

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)