Σαλαγκούδη-Κουμιανός:Τέλος στη σχέση μετά από δύο χρόνια!
Τίτλοι τέλους στη σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη και του Κοσμά Κουμιανού. Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η παρουσιάστρια/δημοσιογράφος και ο φωτογράφος χώρισαν ύστερα από δύο χρόνια κοινής […]
Αργυρός: Η απόρριψη στην αρχή της καριέρας του, η Αλεξάνδρα Νίκα και η γνωριμία με την Γκιλφόιλ
Μια αναδρομή στις δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ μίλησε για τη σχέση με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα και τον ενός έτους […]
Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά για την προσωπική του ζωή - "Ερημίτης δεν είμαι, ούτε θα γίνω! Δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ξανά"
Συνέντευξη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο στο Open. Σήμερα, στο Happy Day προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο […]
Παντελής Βούρος: από το MasterChef με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα
10 Οκτωβρίου 2021 22:15
Ο Παντελής Βούρος μίλησε στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο για το νέο του εστιατόριο στην Ιντιάνα. Με το οποίο φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την Ελληνική κουζίνα.
Παντελής Βούρος: από το MasterChef με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα.
«Πάω στην Αμερική, όχι ακριβώς μετανάστης, γιατί είμαι Αμερικάνος. Οι γονείς μου ήταν 20 χρόνια εκεί οπότε έγινα και εγώ Αμερικάνος και έχω αυτήν την ανοιχτή πόρτα στη ζωή μου, που μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Μιλάμε για άλλο μπάτζετ, άλλα νούμερα». Είπε για το νέο του επαγγελματικό βήμα.
«Έχω στήσει ένα εστιατόριο στην Ιντιάνα, μια ώρα μακριά από το Σικάγο, έχουμε στήσει εκεί μία κουζίνα. Ένα εστιατόριο ελληνικό αλλά προσπαθούμε να το περάσουμε σε άλλο επίπεδο, πιο ψηλό επίπεδο». Δήλωσε.
Θέλει να αναβαθμίσει την Ελληνική κουζίνα στην Αμερική
«Στο εξωτερικό, η ελληνική κουζίνα δεν έχει μπει ακόμη σε εστιατόριο με αστέρι Michelin, έχει μείνει σε επίπεδο ταβέρνας. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ελληνική κουζίνα και να τη φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, να είναι πιο γκουρμέ, ορίτζιναλ γεύσεις αλλά με διαφορετική προσέγγιση με παραπάνω πληροφορία, που θα μπορείς να τη στηρίξεις την πληροφορία αυτή σε εστιατόριο με αστέρι Michelin».