Παντρεύεται ο Βασάλος;

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2024 13:22

Δηλώσεις στην εκπομπή του Star έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ρωτήθηκε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις ενώ παράλληλα ανέφερε ότι δεν παντρεύεται.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκεί που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube. Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; … Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ».

Δείτε το βίντεο