Παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Οκτωβρίου 2022 09:32

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν υποδεχθούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο γνωστός επιχειρηματίας και σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Πρόθεση των δύο ερωτευμένων είναι να ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, στο άμεσο μέλλον και αφού πρώτα γεννηθεί το παιδί τους. 

Η τελετή έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο δημαρχείο της Βούλας.

Eκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη του ζευγαριού, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, η Σπυροπούλου και ο Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως άλλωστε είχαν κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή.

Ως εκ τούτου, στο πλευρό τους σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή είχαν μόλις δέκα δικούς τους ανθρώπους, που τους ευχήθηκαν τα καλύτερα. 

Οι δυο τους κατάφεραν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως, το «Happy Day» έδειξε φωτογραφία με τη Σπυροπούλου νύφη.

Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια από τη Ρόδο επέλεξε ένα μίνι νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Φυσικά, έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της.

Από τη δική του πλευρά, ο δήμαρχος Βούλας που πάντρεψε τους δύο ερωτευμένους, είπε: «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, κυρίως για τα δύο παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό.

Mια στιγμή δική τους. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά».

Και πρόσθεσε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε πολύ. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος.

Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν, πραγματικά χαίρεσαι».