Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

6 Απριλίου 2022 17:49

Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Κόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ.

Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή σε ένα μικρό παρεκκλήσι του Λας Βέγκας.

Η Κόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο ντράμερ των Blink-182 κράτησαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απαγόρευσαν την λήψη φωτογραφιών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΤΜΖ, είχαν μαζί τους δικό τους φωτογράφο αλλά και προσωπικό ασφαλείας.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη μάρτυρα στη μυστική τελετή.

Όπως συνηθίζεται σε αυτούς τους γάμους, το μυστήριο τέλεσε σωσίας του Elvis Presley. Ωστόσο, αυτός δε θα είναι ο μόνος γάμος, αφού οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι θα γίνουν: «Aρκετοί άλλοι εορτασμοί με πολλές φανφάρες».

Να σας θυμίζουμε, ότι η Κόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στην Καλιφόρνια.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: δήλωσε ότι είναι «αυτοερωτική» και ότι πολλοί άνθρωποι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με άρθρο που δημοσίευσε στο προσωπικό της blog αποκάλυψε κάτι σημαντικό για τη σεξουαλική της ζωή και τις προτιμήσεις της. Η μεγαλύτερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε πως είναι… αυτοερωτική!

Ως γνωστόν υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σεξουαλικών τάσεων και προτιμήσεων. Ένα από αυτά, λοιπόν,είναι η αποκαλούμενη autosexuality, στα ελληνικά αποδίδεται ως αυτοσεξουαλικότητα ή αυτοερωτισμός, δηλαδή το να διεγείρεται κάποιος βλέποντας τον εαυτό του.

Η Κόρτνεϊ όπως είπε ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, αφού διεγείρεται ερωτικά βλέποντας τον εαυτό της. Μάλιστα, όπως γράφει στο άρθρο της, οι περισσότεροι άνθρωποι, λίγο έως πολύ, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Αφού πολλοί είναι εκείνοι που χαίρονται να βλέπουν όμορφο και σέξι το είδωλό τους στον καθρέφτη.