Ρεπορτάζ: Η πρόταση γάμου στην Πάολα απ’ τον Μιχάλη Ποζίδη

Απ’ τον Φεβρουάριο ήδη το περιοδικό Ciao έγραφε ότι η Πάολα Φωκά και ο Μιχάλης Ποζίδης ήταν ξανά μαζί. Και τώρα επιβεβαιώθηκε.  Η Πάολα αποφεύγει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την προσωπική της ζωή, αλλά μερικές φορές αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο. Σε πλήρη επιβεβαίωση, λοιπόν,  του ρεπορτάζ του περιοδικού, η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε στην αγκαλιά πρώην συντρόφου της, επιχειρηματία. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι αυτή τη φορά έρχεται και γάμος…

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πάολα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά το πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου δύο μήνες. «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της. Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης, μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους, αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Και αποδείχθηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο…

 

Η πρόταση γάμου

Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή σιωπή, η Πάολα είναι ξανά καλά στην προσωπική της ζωή αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου. Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία. Ο Μιχάλης Ποζίδης μάλιστα, έκανε ήδη την πρόταση γάμου και η Πάολα είπε το μεγάλο “ναι”, κάτι που σημαίνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

 

Το τέλος την πρώτη φορά

Ήταν αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν η Πάολα έδινε τέλος στη σχέση της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη. Οι δύο τους ήταν μαζί τα τελευταία έξι χρόνια και όλα έδειχναν ότι είχαν βρει τους ρυθμούς τους και ήταν πολυ ευτυχισμένοι. Όμως, ο ξαφνικός εκείνος χωρισμός ήρθε να διαψεύσει όσους πίστευαν ότι η σχέση αυτή θα οδηγούσε την τραγουδίστρια για δεύτερη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τον πρώτο της γάμο με τον μάνατζέρ της και πατέρα της κόρης της Παολίνας, Φώτη Ζογλοπίτη.

Κανείς δεν ξέρει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν, κάποιοι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας όμως έκαναν λόγο για τη φθορά του χρόνου και τα εξαντλητικά ωράρια της Πάολας, που έπαιξαν ρόλο στο χωρισμό αυτό. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν στα καλλιτεχνικά παρασκήνια πληροφορίες που ήθελαν την Πάολα να βρίσκεται ήδη σε μια άλλη αγκαλιά. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές έκαναν λόγο για έναν 25χρονο τραγουδιστή, τον Παναγιώτη Τσαφαρά, με τον οποίο εκτός από την πίστα στο κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν τότε, στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα φαίνεται ότι άρχισε να μοιράζεται και πολλά ακόμα πράγματα.

Ένα ειδύλλιο που τη συνεπήρε

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το ειδύλλιο της Πάολας με το νεαρό τραγουδιστή φαίνεται ότι φούντωσε και οι δύο τους πέρασαν μέρες και νύχτες πάθους στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, όπως και στην ανά την Ελλάδα συναυλίες της. Ο νεαρός τραγουδιστής λέγεται ότι διεκδίκησε την Πάολα με ένα πάθος που δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη. «Γύρισε σελίδα στη ζωή της κι αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούµενη και ευτυχισµένη µε τον καινούργιο έρωτά της. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν σταµατά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του.

∆εν πιστεύαµε πως θα µπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά». Αυτά έλεγαν τότε οι άνθρωποι που την έβλεπαν από κοντά. Η συνεργασία τους, αλλά και η ερωτική τους συνύπαρξη, συνεχίστηκε και το χειμώνα, στο «Gazi Live», μαζί με το Νότη Σφακιανάκη, όμως φαίνεται ότι ήδη τα πράγματα είχαν αρχίσει να διαγράφουν μια αντίστροφη πορεία.

 

Επιστροφή στην αγκαλιά του επιχειρηματία

Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά την τραγουδίστρια λένε ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει ξανά στην προσωπική της ζωή και πλέον δεν είναι ο νεαρός τραγουδιστής ο άνδρας που μονοπωλεί το ερωτικό της ενδιαφέρον, αλλά και πάλι ο Μιχάλης Ποζίδης. Αφού η σχέση αυτή έκανε τον -σύντομο- κύκλο της, η Πάολα φαίνεται, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, ότι συνειδητοποίησε πώς στην πραγματικότητα “ανήκει” στο πλευρό του άντρα με τον οποίο είχε σχέση επί έξι χρόνια. Έτσι, οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους και να την πάνε κι ένα βήμα παραπέρα.