Πάολα: Όσα δήλωσε για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και το… ταίρι της

15 Δεκεμβρίου 2018 13:45

Στεναχωρήθηκε που απομακρύνθηκε στο παρά μισό απ’ την έναρξη του σχήματος με τον Νότη Σφακιανάκη. Μίλησε, όμως και για κάτι άλλο και δη για πρώτη φορά. Ο λόγος για την Πάολα Φωκά.
«Είναι ένα θέμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ και συνεχίζει να με στεναχωρεί. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για αυτό όμως. Είναι φιλαράκι μου πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνη, ως δημιουργό και πάνω από όλα ως παλικάρι. Για αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το είπα όταν έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό. Αλήθεια με στενοχωρεί», είπε.
Στη συνέχεια, δε, αναφέρθηκε στο ταίρι της, που του ρίχνει… πολύ. Συγκεκριμένα, ο σύντροφός της είναι μόλις 25 ετών. Τι είπε, λοιπόν, επ’ αυτού η δημοφιλής τραγουδίστρια για τον επίσης τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά;  «Λοιπόν, εσείς που με αγαπάτε πάρα πολύ, ξέρω ότι μ’ αγαπάτε, δεν θα ήθελα να συζητήσουμε για τέτοια πράγματα». Δεν διέψευσε, πάντως, τίποτα. Απλώς, η γυναίκα δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Εδώ να προσθέσουμε ότι έπειτα από επίμονο φλερτ του πιτσιρικά, ενέδωσε. Εμ, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

TIP

Όσο για τον Νότη Σφακιανάκη, που εξαιτίας του αποχώρησε ο Παπαδόπουλος απ’ το σχήμα, όπως διατείνεται ο Γιώργος τουλάχιστον, δεν συνεχίζει την «κόντρα». Ό,τι είπε -και καλά πως εκείνος δεν τήρησε το ντιλ, όχι ο Notis και ο επιχειρηματίας του κέντρου που εμφανίζεται- είπε. Τέλος.