Πάολα Φωκά: Η ατάκα για την κόρη της, το ενδεχόμενο γάμου και η συνεργασία με τον Πλούταρχο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Δεκεμβρίου 2022 10:50

H Πάολα και Γιάννης Πλούταρχος μίλησαν για τη νέα συνεργασία τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές Πάολα και Γιάννης Πλούταρχος υποδέχτηκαν την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται και παραχώρησαν άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μίλησαν -μεταξύ άλλων- για τη συνεργασία τους όπως και για τη ζωή καθώς και τις καθημερινές ασχολίες τους.

Ο Πλούταρχος αναφέρθηκε στην Πάολα αλλά και στον γιό του, Γιώργο Κακοσαίο. «Η Πάολα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Ο γιος μου δεν παίρνει πολύ τις απόψεις των άλλων, ακούει τους πάντες, αλλά θα κάνει αυτό που πιστεύει», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για την ασχολία που τον γεμίζει, αποκάλυψε πως, «ζωγραφίζω, είχα να πιάσω πινέλο οκτώ χρόνια και το έκανα στην καραντίνα. Δεν θα δείτε έκθεση ζωγραφικής μου».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για το μυστικό της επιτυχίας μίας σχέσης.

«Δεν υπάρχει μυστικό για τη σχέση, αγώνας υπάρχει, στήριξη, κατανόηση, το θέμα είναι να ποτίζουμε το δεντράκι της ευτυχίας», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη δική της πλευρά, η Πάολα αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, όπως και στην κόρη της.

«Κάθε χρόνο έχω πρόταση από τηλεόραση, ειδικά για τα talent show αλλά είναι έξω από τον χαρακτήρα μου. Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της αλλά θα το καταπολεμήσω», υπογράμμισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί σχολίασε: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου».

Από εκεί και πέρα, για τις εμφανίσεις της που συζητιούνται επεσήμανε πως, «στο παρελθόν φορούσα ό,τι υπάρχει, τώρα δεν φοράω τακούνια και δεν βάφομαι, ούτε καν πούδρα».

Τέλος, ο Αναστάσιος Ράμμος μιλώντας για την τηλεόραση δήλωσε: «Μου αρέσει η παρουσίαση, δεν μου έγινε άλλη πρόταση».