Πάολα: «Ο Πυργίδης είναι μόνο φίλος, είμαι εγώ χάος;»

29 Οκτωβρίου 2021 09:50

Πάολα: «Ο Πυργίδης είναι φίλος, είμαι εγώ χάος;»

Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 της Θεσσαλονίκης και είπε πως της χρεώνουν κατά καιρούς διάφορες σχέσεις. Και ειδικά με τον Δημήτρη Πυργίδη, με τον οποίο έχει φιλική σχέση.

Πάολα: «Ο Πυργίδης είναι φίλος, είμαι εγώ χάος;».

«Δεν γινόταν πάντα να μου χρεώνουν συνεχώς σχέσεις. Ο Πυργίδης είναι κολλητός φίλος από παιδιά με τη μακροχρόνια σχέση μου. Δηλαδή ζούμε σε ένα σπίτι. Αυτόν βρήκατε βρε παιδιά; Άσε που δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με έναν τόσο τρελό άντρα. Είμαι εγώ χάος θα είναι και ο άντρας μου χάος;

Δεν πειράζει, είναι η δουλειά τους. Δηλαδή, πειράζει και δεν πειράζει. Με ενοχλεί (σ.σ. που τελευταία μου χρεώνουν σχέσεις ενώ εγώ έχω μακροχρόνιο δεσμό) γιατί είμαι ευαισθητούλα απλώς λέω δε βαριέσαι, ας πάει και το παλιάμπελο»

Άλλωστε και ο Δημήτρης Πυργίδης είχει δηλώσει:

«Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και πρέπει να προσδιορίσω τι γίνεται. Διάβασα τα δημοσιεύματα που λένε για μένα και την Πάολα. Κάνουμε παρέα χρόνια, υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα. Η Πάολα είναι χάος, τα λόγια είναι περιττά. Είναι χαοτική και κάνουμε παρέα γι’ αυτό το λόγο, γιατί δίνει έκρηξη, έχει ενέργεια».

«Η Πάολα γέλασε με τα δημοσιεύματα. Είμαστε φίλοι πάνω από δέκα χρόνια. Είναι πολύ χαρισματικός άνθρωπος, έξω καρδιά, πάντα με το χαμόγελο και δίνει πάντα θετική ενέργεια και ωραία διάθεση».