Πάολα – Βαφειάδης: Η γνωριμία, ο έρωτας και συγκατοίκηση

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 12:30

Πάολα - Βαφειάδης: Η γνωριμία, ο έρωτας και συγκατοίκηση

Μόνιμη κάτοικος Κρήτης έχει γίνει η Πάολα. Η οποία μάλιστα έγινε πρόσφατα και νονά στο νησί. Η τραγουδίστρια έχει γίνει… Κρητικιά εδώ και ένα χρόνο περίπου και έρωτας είναι η αιτία.

Η Πάολα, λοιπόν, έχει γίνει… ερωτική μετανάστρια και περνά στιγμές μοναδικής ευτυχίας στο πλευρό του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη. Η σχέση τους μετράει αρκετό καιρό και ο αγαπημένος της τραγουδίστριας διατηρεί διάφορα μαγαζιά εστίασης στο όμορφο νησί. Έτσι λοιπόν, όταν δεν βρίσκεται στις πίστες, είναι στην Κρήτη που φημίζεται για τις παραλίες και τα αξιοθέατά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πάολα και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, μέσω κοινών φίλων, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Από τις πρώτες κιόλας συστάσεις υπήρξε έλξη μεταξύ τους. Και η απόσταση δεν τους πτόησε, αφού πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

H παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων εξαιτίας της πανδημίας δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η τραγουδίστρια να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν βόλτα στη Χερσόνησο, αλλά όχι κατά την τουριστική περίοδο αφού δεν θέλουν να τραβούν τα βλέμματα.

Πάολα - Λάζαρος Βαφειάδης: Ερωτευμένοι στην Κρήτη - Η αθόρυβη σχέση και η νέα ζωή της τραγουδίστριας

Ο Λάζαρος Βαφειάδης έχει πολλές περγαμηνές στον χώρο της εστίασης. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, με μεγάλη πορεία και στην Αθήνα, αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να επιστρέψει στη γενέτειρά του. Και να ζήσει μόνιμα στο Ρέθυμνο, που λατρεύει και διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά beach bars. Καθώς και άλλους χώρους εστίασης.

Δυναμικός και αποφασιστικός, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Πάολα, από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους. Πλέον, είναι μαζί και συνεχίζουν δυναμικά αφού ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει!

Mάλιστα, βλέποντας αυτό το πολύ δυνατό love story, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι οι δύο τους δεν θα αργήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Οι φήμες για γάμο δίνουν και παίρνουν. Η τραγουδίστρια πάντως δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτα. Απλώς ζει τον μεγάλο έρωτά της…