Ειρήνη Παπαδοπούλου- Κώστας Πηλαδάκης: Ξανά μαζί!

Μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται ότι αποφάσισαν να δώσουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Οι δύο τους είχαν χωρίσει τον Απρίλιο του 2018 και από τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao που έχει το ρεπορτάζ, άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Έτσι λοιπόν, τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι ξανά μαζί εδώ και λίγο καιρό. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σύμφωνα με insiders, ο επιχειρηματίας ξεκίνησε και πάλι να πολιορκεί στενά την τραγουδίστρια, με αποκορύφωμα το ότι γέμισε με τριαντάφυλλα το καμαρίνι της  στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Αυτή του η κίνηση τη συγκίνησε και είπε το μεγάλο “ναι” για την νέα αρχή στη σχέση τους.

 

 «Δεν έχω σε κάτι να αναφερθώ»

Αφού κυκλοφόρησαν αυτές οι πληροφορίες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να ρωτήσει την ίδια την Ειρήνη Παπαδοπούλου για το θέμα της επανασύνδεσης κι εκείνη απέφυγε να επιβεβαιώσει, αλλά δεν διέψευσε κιόλας την πληροφορία.  «Δεν έχω σε κάτι να αναφερθώ, γιατί θα έπρεπε να αναφέρομαι συνέχεια σε ό,τι γράφεται. Και εγώ ξαφνιάστηκα που το είδα το δημοσίευμα. Δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως ο χρόνος όλα τα δείχνει. Με πειράζει αν λέγεται και γράφεται κάτι που δεν ισχύει, αλλά το έχω αποδεχτεί αυτό το κομμάτι στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε τόσο έντονους ρυθμούς που δεν ξέρω αν μπορώ να προλάβω και τα προσωπικά. Δόξα τω Θεώ όμως, η δουλίτσα πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο γάμος που δεν έγινε και το μέλλον

Πάντως, οι άνθρωποι που μιλάνε γι αυτήν την επανασύνδεση, τη θεωρούν ως δεδομένη. Λένε ότι αυτή τη φορά ίσως τελικά το ζευγάρι πάρει τη μεγάλη απόφαση και προχωρήσει στο γάμο. Ένα γάμο που τόσο πολύ συζητήθηκε στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα. «Αυτή τη φορά το παραδέχτηκε μετά βεβαιότητας, ότι έχει χωρίσει και ζει σε άλλο σπίτι. Πολλοί νομίζουν ότι χώρισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, επειδή δεν της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Κώστας Πηλαδάκης και ότι κάποια στιγμή κουράστηκε να είναι απλά η σύντροφος.
Εγώ λοιπόν έμαθα ότι είχε πρόταση γάμου και δαχτυλίδι στα χέρια της. Απλά η ίδια ένιωθε ότι κάπου δεν προχωράει αυτή η σχέση. Δεν εξελίσσεται. Ότι έχει κάνει τον κύκλο της μετά από 8 χρόνια». Αυτά τα είχε πει και πάλι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ξέρει καλά την Ειρήνη Παπαδοπούλου και έχει πάντα έγκυρες πληροφορίες για όσα της συμβαίνουν. Είναι αλήθεια ότι αυτό είχε ακουστεί και γραφτεί πολύ: Ότι δηλαδή το ζευγάρι χώρισε επειδή δεν γινόταν η πολυπόθητη πρόταση γάμου. Η πρόταση όμως είχε γίνει, απλώς η Ειρήνη δεν αισθανόταν έτοιμη να παντρευτεί.

Τα «σύννεφα» έφυγαν

Έτσι κι αλλιώς, στη σχέση τους υπήρχαν «σύννεφα», όταν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, πριν από έναν χρόνο. Το άγχος της αλλαγής ενόψει ενός γάμου, σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, ήταν μεγάλο και τα προβλήματα δεν άργησαν να δημιουργηθούν. Στη συνέχεια η απόφαση της Ειρήνης Παπαδοπούλου να συμμετάσχει στο Survivor δημιούργησε κι άλλη ένταση ανάμεσά τους. Όταν επέστρεψε, η σχέση τους έδειχνε να πηγαίνει καλά, ωστόσο, τελικά οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. «Είναι δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να διαγράψειο ένας τον άλλον από τη ζωή του. Αγαπιούνται ως άνθρωποι πολύ και ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλον. Άλλαξαν οι ισορροπίες και η σχέση τους μπήκε σε δοκιμασία. Ίσως βρουν το κουράγιο να το ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί», έλεγε τότε άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Οι δυο τους απέφυγαν να μιλήσουν δημόσια για τον χωρισμό τους και κράτησαν χαμηλό προφίλ. Παρ’ όλα αυτά η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε κάποια στιγμή τα του χωρισμού.

Όλο το διάστημα που έμειναν χωριστά ακούστηκαν διάφορα τόσο για εκείνον όσο και για εκείνοι και υποτίθεται ότι προσπάθησαν να πάνε πιο κάτω τη ζωή τους με άλλους ανθρώπους. Όπως φαίνεται όμως, ακόμα και αν έγιναν αυτές οι προσπάθειες, δεν πέτυχαν και οι δύο απλώς συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να είναι και πάλι μαζί, καθώς η αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλον, όχι απλώς δεν έχει τελειώσει, αλλά ίσως είναι και πιο δυνατή από ποτέ.