Παπαδοπούλου-Πηλαδάκης: Επιβεβαίωση του Ciao για επανασύνδεση – γιατί δεν κάνουν ακόμα κοινές εμφανίσεις

Είναι ξανά μαζί, το γράφαμε εξάλλου τις προηγούμενες μέρες, εκμαιεύοντας την είδηση απ’ το alter ego μας, το περιοδικό Ciao. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη. Η είδηση τώρα επιβεβαιώθηκε, πλην όμως ξαναγύρισαν ο ένας στον άλλον υπό προϋποθέσεις. Τι εννοούμε, εξηγούμε αμέσως. Εννοείται, και πάλι το Ciao έχει την αποκλειστικότητα του θέματος, του love story τους.

Ο χωρισμός τούς έκανε καλό

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι ξανά μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα φαίνεται ότι ο χωρισμός τους έκανε καλό. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον τους λένε ότι ότι είναι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, ο επιχειρηματίας ξεκίνησε και πάλι να πολιορκεί στενά και να κάνει έντονο φλερτ στην τραγουδίστρια, με αποκορύφωμα το ότι γέμισε με τριαντάφυλλα το καμαρίνι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνη εμφανίζεται, κάτι το οποίο τη συγκίνησε τελικά και είπε το μεγάλο “ναι” για την νέα αρχή στη σχέσης τους.

Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς και τα δικά της αισθήματα ήταν ακόμα κάτι παραπάνω από ζωντανά . Κι αν η Ειρήνη έλεγε on air «Ξαφνιάστηκα που το είδα το δημοσίευμα. Δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως ο χρόνος όλα τα δείχνει», οι άνθρωποι που θεωρούν πλέον δεδομένη αυτή την επανασύνδεση, λένε ότι αυτή τη φορά ίσως τελικά το ζευγάρι πάρει τη μεγάλη απόφαση και προχωρήσει στο γάμο. Ένα γάμο που τόσο πολύ συζητήθηκε στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα.

Με προσεκτικά βήματα

Παρόλα αυτά, οι δύο τους φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχουν αποφασίσει να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί από το παρελθόν και γι αυτό έχουν συμφωνήσει να μην δώσουν ακόμα “στόχο” στη δημοσιότητα, αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις, έως ότου, τουλάχιστον, διαπιστώσουν ότι η επανασύνδεση θα πετύχει.

Και οι δύο θεωρούν ότι η δημοσιότητα σε αυτή τη φάση θα βλάψει την όποια προσπάθεια κάνουν, εξάλλου ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ήταν ποτέ πρόσωπα που αρέσκονταν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή.Έτσι, είναι μάλλον απίθανο να τους δούμε μαζί το επόμενο διάστημα, εκτός αν υπάρξει κάποια κοινή εμφάνιση στη Μύκονο. Πάντως, πληροφορίες λένε ότι προγραμματίζουν τις κοινές τους διακοπές σε κάποιο άλλο μέρος,  πολύ πιο χαμηλών τόνων…

Το παρασκήνιο και το Survivor

Πολλοί νομίζουν ότι χώρισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, επειδή δεν της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Κώστας Πηλαδάκης. Η πρόταση όμως είχε γίνει, απλώς η Ειρήνη δεν αισθανόταν έτοιμη να παντρευτεί. Έτσι κι αλλιώς, στη σχέση τους υπήρχαν «σύννεφα», όταν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, πριν από έναν χρόνο. Το άγχος της αλλαγής ενόψει ενός γάμου, σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, ήταν μεγάλο και τα προβλήματα δεν άργησαν να δημιουργηθούν.

Στη συνέχεια, η απόφαση της Ειρήνης να συμμετάσχει στο Survivor δημιούργησε κι άλλη ένταση ανάμεσά τους. Όταν επέστρεψε, η σχέση τους έδειχνε να πηγαίνει καλά, ωστόσο, τελικά οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. «Είναι δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να διαγράψει ο ένας τον άλλον από τη ζωή του. Αγαπιούνται ως άνθρωποι πολύ και ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλον. Άλλαξαν οι ισορροπίες και η σχέση τους μπήκε σε δοκιμασία. Ίσως βρουν το κουράγιο να τα ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί», έλεγε τότε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Οι δυο τους απέφυγαν να μιλήσουν δημόσια για τον χωρισμό τους και κράτησαν χαμηλό προφίλ. Παρόλα αυτά η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε κάποια στιγμή τα του χωρισμού. Όλο το διάστημα που έμειναν χωριστά ακούστηκαν διάφορα τόσο για εκείνον όσο και για εκείνοι και υποτίθεται ότι προσπάθησαν να πάνε πιο κάτω τη ζωή τους με άλλους ανθρώπους. Όπως φαίνεται όμως, ακόμα και αν έγιναν αυτές οι προσπάθειες, δεν πέτυχαν και οι δύο απλώς συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να είναι και πάλι μαζί.